Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kreg z mamo

Kreg z mamo

Drugic v 50 letih….zato ker je njen 13 letni vnuk pozagal dve veliki veji lesnika.Zelo rad dela vprašal ni itak je viselo na cesto.In ona njemu mulc usran kako se upaš to sploh nardit.Sem bila šokirana za kakšno stvar se dela kreg.

Razloži mulcu, da se v tujih bajtah tuje lastnine ne dotika. Še najmanj se pa po tujih vrtovih žaga drevesa, pa naj gledajo kamorkoli.

Kakšni tuji bajti on njen vnuk skupaj živimo in vrt je naš od vseh.

Hiša in vrt  sta njena in od njenega moža. Kakorkoli obrneš, ste vi tam gostje!

Verjetno niste vi kupili te parcele in zidali ter mamo in očeta vzeli k sebi v hišo?

Mi po pokojnem očetu pripada tudi delež parcele samo ni določeno kje.Smo razlicni jau se za tako stvar ne bi kregala….pa saj smo v sorodu nismo sosedjr.

Tudi pri nas je podobno. Veje njenih dreves oz drevesa in grmovja so prerasla vse razumne meje. Ko smo naredili, kar je bilo nujno smo ji uničili vrt, ki ga je dala zasaditi pred 40 leti oz še več. In ga skoraj nič ni rezala, nerazumljivo..  Pri nas je to pripeljalo zelo daleč.

Tega ne razumem in upam, da jaz taka ne bom.

Odgovor na objavo uporabnika
lotti123, 22.09.2025 ob 00:52

Drugic v 50 letih….zato ker je njen 13 letni vnuk pozagal dve veliki veji lesnika.Zelo rad dela vprašal ni itak je viselo na cesto.In ona njemu mulc usran kako se upaš to sploh nardit.Sem bila šokirana za kakšno stvar se dela kreg.

Niti obvestil ni babice, da bo porezal veje? Nespoštljivo.

Drugič po 50ih letih ‘kreg’ z mamo?

NI OMEMBE VREDNO! 

Očitno imaš super mamo, pa tega ne znaš ceniti. Precenjuješ sinovo vnemo za delo. Očitno hoče izstopati z ‘delom’. Konec koncev je mama zasadila to drevo in če se je ne vpraša, kako in kaj, jo zelo razumem, da je ogorčena. Kot da njene želje niso pomembne, ker bo po njeni smrri vse pripadalo vam???

Mogoče imaš res pridnega sina, ki te želi impresionirati s pridnostjo, ampak najbolj razumevajoča hčerka nisi. 

Odgovor na objavo uporabnika
Bety896, 22.09.2025 ob 07:00

Tudi pri nas je podobno. Veje njenih dreves oz drevesa in grmovja so prerasla vse razumne meje. Ko smo naredili, kar je bilo nujno smo ji uničili vrt, ki ga je dala zasaditi pred 40 leti oz še več. In ga skoraj nič ni rezala, nerazumljivo..  Pri nas je to pripeljalo zelo daleč.

Tega ne razumem in upam, da jaz taka ne bom.

Bety, to zame ni ‘podobna’ situacija.

Vi imate nedoglasja in izzive z mamo po tekočem traku, mama avtorice pa zdaleč ni bila problematična do zadnjega dogodka pretirane delivne vneme njenega vnuka, ki jo ni niti ibvestil o posegu v njeno zgodovino, tsko rekoč.

lotti123

ti bom pojasnil.  da boš razumela.  1, kje je tvoj mož? si ločenka?  v tem primeru, takoju pošlji fanta na  judo in ali bjj.  nujno. in si najdi moškega, ki ti bo ukazoval. in ga boš ubogala in boš njegova , žena. ne partnerka, – ampak žena.  če to ne zmoreš – daj raje otroka  njegovemu očetu. ker bo bolje za njega.  že sedaj, ne znaš. ti boš uničila fanta.

2.  če  imaš kao partnerja, se moreta poročit. dokler nisi žena, nisi nič.  ozroma si lukna za praznenje jajc, komurkoli.

3.  stari ljudje, mošk iin ženske so v deprsiji, fsi.  ker sedaj vidijo zunaj , to kar so si sami želeli. pa ni bilo. sedaj je.  legice, da se vidi rit in pička, majčka do trebuščka.  prehitro gre z njih fse. tehnika posebej.

4. to kar ti delaš, je tipično za ločenko in samohranilko.

5.  kot ti je nekdo rekel.  da je neki tudi tvojega, je sicer res.  ampak  z mislimi na to, tvojo mamo opominjaš, da je stara in da bo kmalu umrla.  to ona ne želi.  ja?  stari ljudje so malo čudni.  in, ne znajo živet v novem svetu.  še jaz ne znam. še ti ne znaš. ljudje ki jih je povozil čas, ponavadi, se zatečejo v svojo osnovo. kot fsak človek. če te dam v gozd, nekam v  samoto, kamrkoli pač, kjer ne boš vešča in spretna in boš morala al se dokazat al prezivet, boš šla v glavi na tvojo osnovo. našlaboš močne strani svoje. tako tvoja mamica.  dala se je v izolacijo. ker nič ne kontrolira. ker nima nič pod kontrolo.  ker z računalniki ne zna, na karto lepote ne morei grat že dolgo, že ti ne moreš več 20 let.  karkoli kupi, ne več je uredu. servi jo nafukava, fsi jo nafukavajo.  ne more pa tebi predat poveljevanja, ker ne želi.  ona bi tebe spoštovala, če bi si ti uspela najdit ful bogatga moškega, ki bi tudi njej kaj omogočil. to bi ona cenila.  zdaj pa iam doam tebe ločenko, luzerko.

6. ti moraš it živet nazaj ztvojim bivšim, al pa če sta skup isem oreta poročit in it živet drugam.  kamorkoli, samo drugam.  stran morete.

7.  kaj bi še tvoja mama rada. evo čist iskreno.  da biti imela postavnega bogatega moža, ki pa bi tudi njo pofukal občasno.  razumeš ti to??!!!

8. resnica je, da si ti problem.   ker problem je tisti, ki lahko neko zadevo reši. spremeni.  one ne more.  torej ne more biti ona nič kriva.  ker tko en more nič spremeniti.  ti lahko. pa ne spremeniš.

9. tkaj bi ti morala nasredit.  ti rabiš   MOŽA,  in it z tvojim možem živet drugam.  če imaš otroka imaš nekega moškega. ta moški s kerim imaš otroka je tvoj mož. tvoja avtoriteta. kakršen koli je.  karkoli imata.   NA TEBI JE DA  UREDIŠ VAJIN DONOS.  če je imel drugo, je imel drugo. to tebe nima kaj zanimat. si že bilaprasica.  česi poročena, mora tvoj sin takoj  moški šport. judo, bjj. nujno. in vi morate it drugam živet.

ne moreš več živet tukaj pri mami. ker vas ne želi. želi vas občasno.  reštev bo tudi da mami pripeleš, jebača. dokler ti mamo ocenuješ kot mamo, je slabo. in en bo nič bolje. mama rabi sex. zabavo, alkohol, pokadit travo.  razumeš ti to?  nis več njena punčka. obe sta probali tiča. ja?  ne delajse fino. mama rabi kurca v sebi. zabavo.

naredi kto ti rečem.  pa bo bolje. fse ostalo bo slabše- .naredi zabavo, pripeli ji jebača in gaskupi pofukajta. moraš bit malo umazana. tko je če želiš. ŽIVET.

če želiš to kar imaš in še huje pa delaj tko naprej.

Evo pri nas isto kot bi sebe brala

Idgovorila sem bety 896….ja upam da jaz tudi ne bom taka

Govorim samo o urejanju okolice. Da zelo težko sprejema spremembe.

Težko je, ker imamo sosede, ki jim pa to po večini ni všeč. Vse to rastje pa je treba negovati in omejevati rast. Rada imam lep vrt in nisem ljubiteljica betona.

Če tega ne želiš, potem ne moreš živeti v urbanem naselju.

To ni moja kaprica, to je realnost.

Torej gre za tvojega sina, ki ga je oštela tvoja mama.

Prav, da je deloven, prav pa bi tudi bilo, da bi se z babico dogovoril, kaj bi naredil.

Oh, podedovala si njune žulje in zdaj se tvoj mulo obnaša kot da je vse njegovo? Na njenem mestu te izplačam in letiš ven.

Podedovala ja in jaz ne smem nič brat in sestra nič ne naredita.Jaz pokažem voljo hočem pomagat…..za dve veji,ki sta itak bili moteči pa ne vidim besed res ne.Ona sama jih ne bi mogla porezat,če pa je vnuk pomagal pa ni tak hudič.Jaz v tem ne vidim nič slabega hvalabogu,da je pri 13 letih že pokazal,da rad dela.Nečaka dta stara 20 let tudi smeti v kanto ne neseta tako,da….vsak ima svoje mnenje gre za par vej ne celo gmajno.lp

Naj se babici opraviči in ji v prihodnje pove, kaj bo naredil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close