kreditne kartice
Jaz si hotelov sicer še nisem rezerviral preko interneta, sem pa zato zelo dosti kupoval (s kreditno kartico na spletu namreč). Dosedaj nisem imel nobene slabe izkušnje, tovrstno kupovanje je najbrž enako varno kot vsako drugo nakupovanje s kreditnimi karticami. Velja pa pred nakupom malo preveriti varnost na strani, kjer kupuješ (SSL zaščita, certifikat o varnosti,…). Ne daj se prestrašiti! 😉
ni problema.saj je prenos številke kreditne kartice kriptiran.enako kot pri aktivi.
pomembno pa je, da vedno veste koliko ste zapravili z kredino kartico.najkasneje čez en mesec sem vam avtomatsko odtegne iz tekočega računa.
so še dodatni varnostni mehanizmi.blokada plačevanja kartice / limit /
kot pravi gorenc je dobro youst hostel rezervirati.pridete zvečer in je vse prebukirano.imate rezervirano.soba vas čaka.sebi prišparate čas pa še domačini imajo miren večer.
mislim da ni potrebno razlagati kaj pomeni biti oskrbnik youst hostla.10 in več ur dela na dan !
če je vnaprej rezervirano odpate tudi nekaj birokracije.samo pokažete osebno in to je vse.
recimo lani sem bil v dobrni.receptor je zame porabil 5 minut.plačal sem z kartico maestro – nekaj malega tudi z gotovino.nobenega vračanja drobiža.soba me je čakala pripravljena.in očiščena.
če ne bi imel rezervirano, bi receptor zame porabil vsaj 15 minut !
rezervacije imajo velik pomen / za popotnike sigurnost za turistične delavce pa prihranek časa
lp tomaž
Forum je zaprt za komentiranje.