Kreditna kartica visa
Rada bi si kupila novo sedezno, ki stane 1500€. Ampak, ker sem s.p mi je logicno ne dajo na obroke. Na a banki so mi ze pred casom ponudili kredtno viso ampak sem jo zavrnila. Zdaj pa bi jo vzela samo zato, da bi lahko kupila sedezno.
Tisti, ki imate to viso, mi lahko kaj vec poveste. Sicer grem v ponedeljek na banko ampak bom vseeno vesela, ce bo kaksen odgovor oziroma informacija ze prej
Kaj te pravzaprav zanima? V pon.greš na banko, poveš da želiš kreditno kartico Mastercard, poveš da želiš limita 1.500,00 ali več-to bo odvisno od tvojih prilivov na trr, tako ti bojo sami ponudili sms sporočila, brez vklopa le teh nakup na obroke ni možen. Počakaš par dni, da dobiš kartico, počakaš še en dan da dobiš pin, ko to imaš, greš v trgovino po sedežno. Prodajalcu ni potrebno razlagati, da jo boš imel na obroke, saj si to urediš sam s tem da odgovoriš na sms. Tukaj je potrebno paziti, ker je od banke do banke odvisno v kolikšnem času moraš odgovoriti na sms,ki ga dobiš, ko plačaš na blagajni račun. Za vsak obrok je nek strošek, malo več kot 1 euro in je to to. Če te še kaj zanima, vprašaj, sicer ne delam na a banki, ampak na drugi banki, ampak postopek je vsepovsod enak, razlikujejo se le stroški.
Ne poznam mercator kartice, ker je nimam. Z mastercardom mesečnih stroškov nimaš, plačaš le enkrat letno članarino, ki je tudi odvisna od banke do banke, je pa nekje v povprečju okoli 20-25 eur. Mesečni strošek kar se tiče kartice so sms sporočila, ki ti omogočajo sploh nakup na obroke, nekje do 1,50 eur mesečno in pa stroški vsakega obroka, ki je tudi nekje do 1,50eur mesečno na obrok. Vse banke imajo cenike objavljene na internetu, si lahko pogledaš.
Ne poznam mercator kartice, ker je nimam. Z mastercardom mesečnih stroškov nimaš, plačaš le enkrat letno članarino, ki je tudi odvisna od banke do banke, je pa nekje v povprečju okoli 20-25 eur. Mesečni strošek kar se tiče kartice so sms sporočila, ki ti omogočajo sploh nakup na obroke, nekje do 1,50 eur mesečno in pa stroški vsakega obroka, ki je tudi nekje do 1,50eur mesečno na obrok. Vse banke imajo cenike objavljene na internetu, si lahko pogledaš.
[/quote]
Hvala
Imam Abankino kreditno Viso.
Sicer imam limita 600 eur, kar so mi najbrž dodelili avtomatično, se pa da liimit povečati.
Če plačam večji nakup, dobi trgovina takojšnje plačilo, meni pa vsak mesec odtrgajo 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} od preostalega zneska plačila.
Mesečnih stroškov ni, pač pa letna članarina, cca 25 eur. Tudi nobenih sms-ov ne potrjujem.
Forum je zaprt za komentiranje.