Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kratke noge

Kratke noge

Se komu zelo smešne kratke noge? Če so debele, pa še posebej fuuuj. Ženske pod 168 ste si uboge:( Dolgonoge visoke, suhe so najlepše!

Bolj me skrbi tvoja kratka  pamet . Cepljen pa verjetno tudi nisi.

Preberi knjigo Ni prostora za prasce.Najdeš se na strani, kjer piše : POTRJEN PRASEC.Ker se norčuješ iz nekih ljudi, ki ti niso všeč – ostalim pa ližeš noge…Fuuuuuuuuuuuuj!

Odgovor na objavo uporabnika
Nogicedebele, 05.08.2021 ob 19:18

Se komu zelo smešne kratke noge? Če so debele, pa še posebej fuuuj. Ženske pod 168 ste si uboge:( Dolgonoge visoke, suhe so najlepše!

Samo kaj, ko te take NE MARAJO….hehe…

Za laž zadostujejo.

Vsako telo je po svoje lepo, meni osebno so všeč ženske, ki oddajajo neko posebno karizmo, ki so malo zasanjanega pogleda in z lepim nasmehom. Take, ki imajo ogenj v očeh ko govorijo o svojih strasteh in sanjah, ki so dovolj pogumne, da si dovolijo biti ranljive, iskrene, pristne.. v obnašanju, govoru in razmišljanju. Ki vejo kaj hočejo od življenja in se vedno pojavijo, ne glede na izid. Take z globino, širino in zanimivo življenjsko potjo, ki bi lahko ure in ure govorile o svojih dosežkih, a se odločijo raje poslušati in se sočutno odzovejo na izzive življenja brez obsojanja. Ki razumejo in ki ljubijo z vsem srcem, ki znajo potrpeti in predvsem videti, kar je očem skrito.  To so zame lepe ženske, s kratkimi, dolgimi, suhimi, debelimi nogami ali brez.

Hjebi se –  a so oni sami krivi, da jim mati narava in genetika ni dala tistega, kar tebe rajca?

Pa lp od mene, z manekensko dolgimi nogami, 102 cm v razkoraku. Bi ti čeljust dol padla, da me srečaš.. Take prepotentne Q sem vdno v življenju prezirala in frcala dol s svojih ramen. So se slinili in še vedno se. Pfej pfuj!

Odgovor na objavo uporabnika
hjebi se, 05.08.2021 ob 19:46

Hjebi se –  a so oni sami krivi, da jim mati narava in genetika ni dala tistega, kar tebe rajca?

Pa lp od mene, z manekensko dolgimi nogami, 102 cm v razkoraku. Bi ti čeljust dol padla, da me srečaš.. Take prepotentne Q sem vdno v življenju prezirala in frcala dol s svojih ramen. So se slinili in še vedno se. Pfej pfuj!

Saj ni point v tem, da so grde zaradi tega, point je ker so take vedno najbolj glasne!!! Debelokratkonogice

mejhne so luštne, velike so pa fejst. čez glavo pa vsaka zraste.

Meni vedno govorijo, da sem kjut?

Meni se bolj zdi problem majhen kur*c. To je problem.

Ma f odprem tole????? Hvala za smeh?????????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close