Kratke noge
Vsako telo je po svoje lepo, meni osebno so všeč ženske, ki oddajajo neko posebno karizmo, ki so malo zasanjanega pogleda in z lepim nasmehom. Take, ki imajo ogenj v očeh ko govorijo o svojih strasteh in sanjah, ki so dovolj pogumne, da si dovolijo biti ranljive, iskrene, pristne.. v obnašanju, govoru in razmišljanju. Ki vejo kaj hočejo od življenja in se vedno pojavijo, ne glede na izid. Take z globino, širino in zanimivo življenjsko potjo, ki bi lahko ure in ure govorile o svojih dosežkih, a se odločijo raje poslušati in se sočutno odzovejo na izzive življenja brez obsojanja. Ki razumejo in ki ljubijo z vsem srcem, ki znajo potrpeti in predvsem videti, kar je očem skrito. To so zame lepe ženske, s kratkimi, dolgimi, suhimi, debelimi nogami ali brez.
Hjebi se – a so oni sami krivi, da jim mati narava in genetika ni dala tistega, kar tebe rajca?
Pa lp od mene, z manekensko dolgimi nogami, 102 cm v razkoraku. Bi ti čeljust dol padla, da me srečaš.. Take prepotentne Q sem vdno v življenju prezirala in frcala dol s svojih ramen. So se slinili in še vedno se. Pfej pfuj!
hjebi se, 05.08.2021 ob 19:46
Hjebi se – a so oni sami krivi, da jim mati narava in genetika ni dala tistega, kar tebe rajca?
Pa lp od mene, z manekensko dolgimi nogami, 102 cm v razkoraku. Bi ti čeljust dol padla, da me srečaš.. Take prepotentne Q sem vdno v življenju prezirala in frcala dol s svojih ramen. So se slinili in še vedno se. Pfej pfuj!
Saj ni point v tem, da so grde zaradi tega, point je ker so take vedno najbolj glasne!!! Debelokratkonogice
Forum je zaprt za komentiranje.