kratek verz, da smo rodili!
Meni je tud čist mimo kakršnekoli verze od kjerkoli prepisovat, pa naj bo za rojstvo, kakšne obleetnice, rojstne dneve … Res, pocurano in zlajnano. Včasih dobim kakšne take “verze” na novoletnih voščilnicah, enkrat se je celo zgodilo, da sem dobila dve s skoraj enakim tekstom (je bil zgleda moderen tisto leto). Menda ja zna en povprečno pismen človek par besed sam skupaj sestavit?
ja tudi meni se zdi genialno, avtorica je pa zgleda bolj zadržana oz. zapečkarska.
No še nekaj za brezmadežno spočetje (za avtorico):
Neskončno sva se ljubila, po petih letih sem se predala, ljubezen sem mu dala, on me je samo nabrisal, potem se se redila in sina po devetih mesecih rodila.
Jaz imam, enega.
In je mož pač napisal, da se je tega dne rodil sine ta-in-ta.
Meni osebno so verzi, največkrat od nekje skopirani, totalno mimo in se mi dvigne vsaka dlaka na telesu, ko dobim kako sklopocalo, ki ga je pred tem uporabila še vsa sosednja vas in pol sosednjega mesta.
Včasih je manj enostavno več 😉
Dojenček je pred svojim rojstvom govoril z bogom:
“Ne vem, kako se bom znašel v novem svetu?”
Bog je odgovoril:
“Poslal ti bom angela, ki ti bo vedno stal ob strani!”
“Ne razumem, kaj govoriš?, je rekel dojenček.
“Izbrani angel te bo učil govoriti, ti vse razložil in te varoval pred vsem hudim.”
“Kako pa je ime mojemu angelu?” je vprašal dojenček.
“Ime ni pomembno, ampak ti ga boš klical MAMA!”
Hočeš reči, da si ravno rodila, ampak da tega še nikomur nisi sporočila, ker ne veš, kako, in si šla najprej na forum iskat nasvete?
Ali pa še nisi rodila in iščeš verze, ki jih boš vnaprej napisala v telefon, potem pa samo še poslala?
Oprosti, ampak oboje je butasto. V prvem primeru je sploh butasto, da iščeš na spletu neke verze, medtem ko bi lahko že zdavnaj vsem sporočila veselo novico. V drugem primeru pa … saj ne veš, če bo porod potekal po sreči in če bo z otrokom vse v redu – ti bo v tem primeru še tako zelo pomembno, kakšen verz napisati?
Kaj je narobe z obvestilom: “Radi bi vam sporočili, da se je dne tega in tega rodil Blaž/Ana. Vesela in ponosna starša”?
Če ti pa to ni všeč, pa napiši, da se je v našem osončju rodilo še eno Sonce in da bo Zemlja v kratkem spremenila objekt, okrog katerega se vrti. Pa ideje BMW-ja so mi tudi všeč. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.