Najdi forum

kratek izlet

Glede na napoved bo edino Dolenjska skoraj sigurno brez dežja. Kam na krajši izlet (max 35-40km vožnje), tako da bi se še malo hodilo , po možnosti? Smo iz Ljubljane.

višnja gora + polževo

Mogoče tole: http://www.hribi.net/gora/lavriceva_koca_na_gradiscu/25/1445

Severna primorska, brez dežja, sonce, prijetno toplo.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

Gledam na zemljevid (oblačnost)…mi kaže, da je oblačno? Se hitro spreminja.
Izlet k vam je bil v planu za ta vikend. Če ne bo deževen?! Za soboto že slabo kaže…

Skozi okno se kaže sonce, potem pa ne vem. Ja za soboto napovedan dež…. druge dni, naj bi bilo ok.

No, fino. V LJ je tudi sonce. Če je v soboto napovedan dež, bomo počakali do nedelje oz. ponedeljka.
Najprej je bil namen le vožnja po jezeru (Most na Soči), potem je nekdo predlagal Tolminska korita…nekaj bo že. Pri izviru Soče smo bila lani (že sigurno desetič), in na izlivu- to pa prvič.

Priporočam izvir Tolminke, tam je lepa krožna pot. Pa še kaj 😉

Ne vem točno iz katerega kraja si, a boš sigurno vedel, saj je to tvoj konec. Zadnjič sem brala o neki “čudežni” vodi na Mostu na Soči. Baje je dobra za oči. Jaz sem pri takih stvareh kar skeptična. Zanima me tvoje mnenje.

Ne vem točno iz katerega kraja si, a boš sigurno vedel, saj je to tvoj konec. Zadnjič sem brala o neki “čudežni” vodi na Mostu na Soči. Baje je dobra za oči. Jaz sem pri takih stvareh kar skeptična. Zanima me tvoje mnenje.[/quote]

Predvidevam da imaš v mislih “Izvrir pod grmom”, ki velja za zdravilno vodo. Ma tako bom rekel, ne pričakovati čudežev, pričakuj pa kvalitetno čisto izvirsko vodo, s katero se ne more primerjati nobena flaširana. To, je pravo bogastvo naših izvirov.

Ne vem točno iz katerega kraja si, a boš sigurno vedel, saj je to tvoj konec. Zadnjič sem brala o neki “čudežni” vodi na Mostu na Soči. Baje je dobra za oči. Jaz sem pri takih stvareh kar skeptična. Zanima me tvoje mnenje.[/quote]

Predvidevam da imaš v mislih “Izvrir pod grmom”, ki velja za zdravilno vodo. Ma tako bom rekel, ne pričakovati čudežev, pričakuj pa kvalitetno čisto izvirsko vodo, s katero se ne more primerjati nobena flaširana. To, je pravo bogastvo naših izvirov.[/quote]

Tako nekako sem tudi predvidevala. V tistem koncu , tudi po dolini Idrijce je kar nekaj takih čistih izvirov. Hvala za vse info !

Gradiško jezero.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close