Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice kranjsko gorci in kranjsko gorke

kranjsko gorci in kranjsko gorke

slučajno sem videl eno hvalnico o tudi mojem kraju, saj v kranjsko goro zahajam že skoraj 40 let !
turizem tam šepa, saj dragi meni, če resceptor v prisaku ne ve kje je najbljižja menjalnica, zakaj potem dela v turizmu ?

seveda je kranjska gora turistični karj , od turizma se da tam dobro živeti itd !
kakšno je vaše mnenje , kranjsko gorci in kranjsko gorke
?

zakaj k. g. nima kinno dvorane , avtobusne povezave za beljak , zakaj v kraju ne najdeš nobenega smerokaza za trbiž, belopeška jezera ali beljak ? zakaj nima youst hostla, zakaj nima zbirališča za popotnike , zakaj samo industrijski turizem, ki mu uspešno sledi tudi agencija juliana

Res si težek:

Kinodvorane ni, ker je nihče ne pogreša, to mi je zadnja stvar, ki jo rabim.
Kdo pa bi se vozil z avtobusom v Beljak?
Smerokazi za nevekam – ja, res jih je premalo, to je značilnost cele Slovenije, je pa v pristojnosti države, ker je glavna cesta skozi Kr.goro itak državna in ne občinska
Ima Youst Hostl, celo dva sta bila do nedavnega, celo tablo sta imela
Kaj je to zbirališče za popotnike?

Zakaj se nisi vprašal, zakaj gremo lahko samo k Najboljšemu sosedu in zakaj moramo po navaden šrauf na Jesenice? In zakaj ni dokončana kolesarska steza?

Nisem sicer kranjsko gorka, če bi bila, bi to skup pisla.

težak sem toliko kot vagam, in glavni promlem kranjske gore je odtujenost, na veliko se služi z turisti a ob 10 zvečer ti preostane samo še pitje limonade ali po ideje med odeje.
mercator je super stvar , 2 čokoladi blagovne znamke za ceno ene in voda za 70 sit. zdaj pa zračunaj koliko sem prihranil v enem tednu kolikor sem bil v kranjski gori

beljak – tam je zdaj kirhtag oziroma semenj, če bi bil organiziral avtobusni prevoz oziroma taksi za jurja za eno s mer bi bilo od dopusta nekaj več. lahko bi se šlo kopat v warmbad kajti aqua v kranjski gori je mrzla zadeva. predvsem pa predraga !

cyber cafe ga ni to pa kar je pri fridi je daleč od cyber cafeja

da ne govorim o dogajanju na trgu in neprijaznosti v tic

table – kot d abi se v k.g bali da jim bodo gsoteje šli v avtstrijo oziroma v italijo

Zadnja sprememba (04-08-05 23:01)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close