Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kraja Sintal

Kraja Sintal

Ni se slučajno ravno preko državnih podjetij pokradlo največ denarja.
In ravno politika je omogočila, da so se delili ogromni krediti brez kritja.

Seveda lahko tudi nek podjetnik izropa svoje podjetje. Vendar bo naredil veliko manjšo škodo, kot pa, če se preko nekih subvencij in kreditiranja, v privat žepe pretaka milijone proračunskega denarja.

In tako se je življenje za trenutno nepremišljenost spremenilo do konca življenja.

Takih revežev, ki nimajo za plačat položnic , ki živijo na robu, je v RS ogromno.

Kako bi bilo, če bi človek vzel 500 eur in s temi evri plačal položnico za mamo?
Ampak človek ne živi samo za danes. Ko se prične oglašati vest…

Moj moto je vedno bil, da tujega nočem, svojega ne dam. In v življenju sem veliko delala s tujim denarjem in nikoli me ni zamikalo, da bi ga vzela.

Danes živim kot rastlina, saj si kaj dosti ne morem privoščit. Zato pa se izobražujem na internetu.
Gledam kraje, ki jih ne bom v resnici nikoli videla, le še vonj mi manjka, saj ima vsak kraj svojega .

Ja, gospod je sicer nekaj posebnega. Pravijo, da enkrat ni nobenkrat. Pa upajmo, da se bo ta odiseja končala na ne preveč boleč način.

Ma kaj je posebnega. Nič posebnega ni. En lolek, ki si je za 14 dni domišljal, da je nad zakonom. Če je že naredil, kar je, bi moral z denarjem speezdit v tople kraje in tam pod lažno identiteto živet do konca svojih dni. Pol bi bil Đek. Tako kot ni vsakemu usojeno biti jebach, ni vsakemu usojeno biti uspešen lopov. Če nimaš jajc za to, za koji kuratz probaš? Zato, da dobiš par let ričeta na Dobu?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, zapori so zelo zasedeni.
Seveda je gospod nekaj posebnega. Ravno zato, ker se je vrnil. On ni tip, da bi užival v toplih krajih. Videti je bolj familijaren tip.

Dobil bo par let aresta. Na Dobu bodo hitro našli prostor zanj, še za vsakega so.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Sem si že rekla, da se mi res ne da spet to …., potem sem pa prebrala tole

Potem nehaj prebirat ekonomistične teorije. In beri raje kaj socialne psihologije, sociologije in kaj o mehanizmih motivacije … Plačne razlike se ne utemeljuje “racionalno”. utemeljuje se jih na osnovi delovanja človekove psihologije.

Če bereš napačno literaturo, pa res nismo mi krivi 😉

Nihče te ne sili, da postani bogat. Vsi bomo nadvse zadovoljni, če boš maksimalno ustvarjalen (za naše dobro) in zraven ostal in (upamo, da v neki zelo daljni prihodnosti tudi) umrl reven. Nihče ti ne bo tega preprečil. In če bi kdo slučajno poskusil, me kar pokliči, da nepridiprava naženem…

pa se je le vrnu a.. če nimaš vesti krast ne kradi, bo kšn drug. se mi ne zdi nč več čudno če folk krade ker tle v slo. enostavno negre več drgač. use gre u k…

Da ne bo slučajno še več kot pa Hilda in podobni ta pravi lopovi in izkoriščevalci, ki so uničili tisoče delovnih mest.

Ampak problem je, ker te plačne razlike niso določene na podlagi realnega doprinosa in učinkovitosti delavca.
Na primer včasih se je v JU na veliko napredovalo. Zadnja leta pa nič. Zato je prišlo do tega, da imajo starejši veliko večjo plačo, ker so včasih napredovali, kot pa nekdo, ki se danes trudi in ustvari več kot pa tisti, ki ima večjo plačo.

Res je tko.Danes je napredovanje igra na srečo.Sama sem januarja napredovala za eno stopničko višje iz naslova vodenja.Odgovornost je velika.Plača višja bruto 100 evrov.

Pritiski so visoki.

Zdaj še samo vsaj 20 let mlajši ljubimec(Sadni ? :)), ker to spada k uspešni ženski srednjih let, da se spet počuti tam 25. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

hahaha bom “preštudirala” :)))

Hčeri poskusi speljat kakšnega, da vidiš, če si še vroča roba na trgu. :)))

ejh hehe…ga ima že 2 leti in je pri nas:) Daj mi priporočaj kaj bolj zrelega od vsega naštetega do zdej:))

Priporočam ti, da teh 100 € daješ v štrunfice vsak mesec, pa si ob koncu leta privoščiš mogoče kak lifting, liposukcijo, da boš še vedno v igri – ker pri moških tudi pomeni več denarja – mlajša frača, ampak moški ostanemo lepi. haha :)))))

Matjažko ti si res en čuden patron..deluješ kao da se hočeš malo pošaliti,potem ti pa vrže eno zlobo in negativo ven..celo prikrito žališ se mi zdi..pa kaj si tolko negativen moški? Nimaš ženske in si zato jezen nase in na vse?

Oprosti če sem začutila da si hudo zloben človek.Ne bi te imela za znanca.Prijatelja še manj.

Ne potrebujem liposukcije in odlično se počutim.Imam čudovito službo in družino.Samo dobre volje sem danes,poskusi se malo pošaliti in ne žaliti.

No, no, vidiš, kako hitro si užaljena. Kdo pa je pisal o debelušnem možakarju “za kozlat” ? 🙂
Problem je, če smo (pre)občutljivi samo za lastne potrebe, a ne? 😉

paa si se ti torej v zavaljenem možakarju videl,da si zloben? Možno da si takšen videti ne vem..Saj midva nisva o tem danes klepetala..prav lep dan je in nisem užaljena..Le ti si se nekako našel v “Tem možakrju ” od zadnjič in ne moreš pozabiti..

Nisem imela namena tebe žaliti z zavaljenim debeluhom.Sam si se tokrat..

Tovrstna zloba je koristna, če nam da vedeti, da smo sami izjemno občutljivi, kaj nam kdo reče, za druge pa smo kot tank.

Ni panike.Slabe dni preživljaš.Po luni bo bolje.Želim ti obilo lepega razpoloženja,ker tkole kot zdaj deluješ,ne koristiš prav nikomur.

sebi pa najmanj..)

Ajej, smo užaljeni in prizadeti… Jaz pa mislim ,da sem ti koristil in boš mi nekega dne hvaležna za “razsvetljenje”. :))) hehe

Ha, kako malo je treba, da se človek zave učinkovitosti lastne eksistence. Najprej piše o izgorelosti, pritiskih na šihtu, vse to pospremljeno še z mezdo, ki ne ustreza vrednosti vseh obremenitev… Človek se vpraša o smislu, dokler se od nekod ne vzame provokator,ki javno podvomi v upravičenost obstoja obravnavane oseba in kar naenkrat se človek zave svoje prave vrednosti, vse naokrog prepričuje o svojem idealu bivanja, o svojem odličnem počutju, čudoviti službi, očarljivem dedcu iz čarobnega zakona, o babi, ki je iz rok, o otrocih, ki so briljantni odličnjaki in šampioni mnogih prostovoljnih aktivnosti, avto ne dela problemov, bajta stoji na zavidljivi lokaciji… Bodimo hvaležni zlonamernim kritikom, ki nas pravzaprav vzpodbujajo v prepričanjih, kako izredni smo…

Si prepričan Fotrov sine da ti bo foušija ob citiranih lovorikah pomagala?

Sam si pomagaj in Bog ti bo pomagal.Dobro ta da namreč ne gori..

pa to ni res v kakšen floder se pripelje debata o kraji

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

:)) saj ne samo ta..

Ampak problem je, ker te plačne razlike niso določene na podlagi realnega doprinosa in učinkovitosti delavca.
Na primer včasih se je v JU na veliko napredovalo. Zadnja leta pa nič. Zato je prišlo do tega, da imajo starejši veliko večjo plačo, ker so včasih napredovali, kot pa nekdo, ki se danes trudi in ustvari več kot pa tisti, ki ima večjo plačo.[/quote]

Robi, plačni sistem v JU upravi je postavil Virant. O njegovih političnih sposobnostih lahko razpravljamo, o njegovih strokovnih sposobnostih pri postavljanju plačnih sistemov pa je škoda besed… V resnih državah postavljajo plačni sistem v JU vrhunski profesorji. In z vrhunski mislim v samem svetovnem vrhu (in ne najboljše, kar premore naša deželica…) in ki imajo izkušnje pri postavljanju takšnih sistemov v velikih strukturah – praviloma tudi podjetjih, ne zgolj v javnem sektorju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close