Najdi forum

Kraj Selce

Zanima me kako zgleda obmorsko mestece Selce( to je pri Crikvenici).
Če je bila katera že tam ali mi ga lahko malo opiše, si sploh ne predstavljam kako je velik in če je lep.
Namreč za 1. maj se ne moreva odločit ali bi šla v Poreč ali Selce.
Poreč sem sicer že vidla (1x) Selc pa še ne.
Pa ne bi rada, da zvečer ko bi šla malo v mesto se ne bi mogla nikamor vsesti, ali pa da ni kakšne slastičarne.
Ker ko sva bila v Rabcu ni bilo nič in se potem zvečer pod milim nebom nisva imela kam dat razen v posteljo)))))))))))))))))))))
Vem da sem malo naložila ampak vsakega odgovora bom zelo hvaležna, ker se morva odločit že v ponedeljek.
LP

Jst sem bila kot otrok enkrat v Selcah in ostalo mi je v spominu,da je staro mestece (luštno). Verjetno so tudi slaščičarne in podobno. Žal se ne spomnim prav dobro.
Upam,da bo katera kaj več napisala.

Lepo nedeljo!
Kristi*

**************************************** Prijatelji ne živijo samo v harmoniji, kot pravijo nekateri, temveč v melodiji. (Henry David Thoreau)

Bila tako v Selcah kot Poreču. Ne poznam tvojih okusov, zame bi imele Selce vsekakor prednost.

Uživajte….. kjerkoli že boste!

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

V Selcah smo bili že večkrat in sicer v avtokampu, ki je zelo fajn. Najbolj mi je tam všeč sprehajalna pot ob morju do centra Selc – če si v samem mestu (v kakšnem hotelu), potem v bistvu ta pot ne pride v poštev. Je pa manjše mesto, gotovo ni tako polno vrveža kot v Poreču, ampak prijetno. Zvečer oživi (tudi ob tej poti), lokalov je veliko ob glavni cesti, enkrat smo bili dol ko so imeli ribarsko fešto… Meni so Selce zelo prijeten kraj.

Šele zdaj sem prebrala, da nameravate tja za 1. maj. Potem bo pa verjetno bolj skromno…po moje bodo lokali in slaščičarne verjetno odprti, ampak ni pa tistega vrveža, ki naredi kraj prijetnejši. Sicer, kolikor imam v spominu, tudi Poreč za 1. maja ni ne vem kako zelo pester.

Lokali ob morju bodo gotovo odprti – kavarnice in slaščičarnice. Sicer pa primerjava Poreč – Selce: Selce so precej manjši kraj. Meni je to sicer čisto všeč, ni pa njujno, da bo tudi tebi. Sprehajalna pot vodi od Avtocampa (ta je čisto na koncu meseca) pa vse do Crikvenice. Pot je čisto primerna tudi za rolanje (ni preveč prometna). Poleti imajo res vsak vikend fešto na rivi (ribarsko), vendar se mi zdi da za prvega maja tega še ni. Da bi bilo kakšno prav posebno dogajanje (v Poreču dogaja dosti več, no vsaj pred leti je) – za prvomajske praznike ponavadi tega ni . No, morda pa letos presenetijo ;-)).

Morda za orientacijo nekaj slik:

……………… so Selce!!

Sem uspela prepričat mojga dragega))))))
Sem bila tudi jaz bolj za Selce, in kot ste napisale mi je jasno da se sedaj ne bo kaj dosti dogajalo, ampak nama je važno da je kakšna lepa pot ob morju za sprehajat, rolat, romantiko zganjat, potem pa kakšen lokalček za eno pijačo sem pa tja, pa za kakšne kremšnite, da bo rit rasla)))))))

To da so manjše od Poreča, vem ampak mene premami kraj sam z svojo prisrčnostjo ne glede na to ali je velik ali ni. Sem tak bolj dalmatinski človek ha ha
Tako da punce res najlepša hvala za opise in linke, ste mi zelo pomagale, pa poročam potem ko bom nazaj prišla, kako se je pa meni zdelo.
Lep večer

Bom kar vskočila v tole temo. Mene pa zanima kakšen je kamp v Selcah. Plaža, senčka, WCji…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close