Najdi forum

kr neki od IE skripta???

Kr neki …

Igrica NHL 2004 (novejše so mal prehude za mojo predpotopno grafiko ;)) … Do zdaj je bilo vse ok, odkar uporabljam Firefox namesto Internet Explorer, mi pa ves čas meče ven zagamano obvestilo, kar je zelooo moteče).
Sem igro dol vrgla in na novo inštalirala … Rezultat lahko vidite v priponki – ŠE KAR TEČNARI!!! :((

Help …

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Emm, za Firefoxa ravno ne vem… V IE si to lahko izklopil v Internetnih možnostih > Dodatno > Brskanje (Onemogoči iskanje napak v skriptih za IE ali drug brskalnik).

Ja, ampak kaj ma igrca s tem veze? … 🙁 In to se je glih zdej spomnu, nikol prej … :((

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Ja prej si imela IE. :))) A ni tale NHL od EA-ja?

Je, ja.

Aja, še to – sej IE je še kar na računalu, samo ni več privzet. Sem pa za probo nastavila, da je privzet, pa je še vseglih sitnarilo opozorilo 🙁

Ne moreš verjet! Danes tudi pri nas nekaj štrajka igrica, ki je vedno špilala.

Pišuka, tole je vse kar sem našla… :/ Pa tudi sine mi je enako povedal. Če se najde kdo, ki bi tole bolj obvladal, naj se javi!

Pa sej jest sploh ne špilam online!! Že ob instalaciji programa sem vse online komponente skenslala in do zdaj je delalo vse super, zdaj pa konec 🙁

Saj sem ti napisala, da je to VSE kar sem našla. 🙁 Nobene pametne zadeve in še manj rešitve… Sorry :((

A si kak Adware al pa kaj podobnega zadnje čase laufala??

Sem, ja. Adaware mi ni nič našel, Spyboot mi ni nič našel, Ewido je nekaj našel in pobrisal, Xoftspy pa tud ni nič našel.

Sem upal da boš rekla ne 🙂

Kaj pa če tisto nesrečo od main_menu.html preimenuješ v kak old??

Fora je v tem, da je teh obvestilc kar nekaj tekom igre (“main menu” je pač en od …) – a pol naj vse preimenujem? :/

mah ne, sem mislil da dela le ta probleme.

Zakaj se to dogaja si podrobno preberi tule , kjer tudi piše kako odpraviš napake ali onemogočiš prokazovanje teh napak.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close