Najdi forum

kozmetika

Evo nekaj dni nazaj sem spraševala za Mineralno kozmetiko Eyeryday Minerals in sedaj poročam kot sem obljubila. Ličila sem dobila, preizkusila in bila zelo zadovoljna oziroma sem še vedno, naročila sem puder, senčilo, eyeliner in blush in sem pozitivno presenečena. Tako da tudi jaz sem zadovoljna kot mi je že ena gospa odpisala in priporočam mineralnalicila.si.

Na mineralnalicila.si nimajo vseh odtenkov pudrov, ravno tako nimajo vseh formul. Pudri so v redu, lahko pa tudi komu mašijo pore. Pri vsakodnevni uporabi jaz dobim mozolje, tako da prej vzemite testerje da vidite če vam mineralni pudri sploh odgovarjajo.
Formula teh pudrov je tudi ključnega pomena, tako da vzemite tistega glede na vaš tip kože.

Potem se pa imela srečo ker zaenkrat vse štima…baje pa lahko pri njih naročiš tudi izdelek ki ga nimajo in ob naslednjem naročila ti ga dobavijo…

Tole tko malo smrdi po reklamiranju nove internetne trgovine.
Drugače pa ja EDM pudri so super, meni najboljši poleg Lily Lolo.

A so ti Lily Lolo na isti način kot Everyday Minerals? Izkušnje?

Jaz imam oboje. Bolj mi je všeč EDM, ker imaš več odtenkov na voljo in različne formule – lahko se tudi mešajo med seboj.
Lily Lolo je bolj suh puder, meni izsuši kožo, je pa Lily Lolo bolj obstojen od EDM, oba mi pa na dolgi rok mašita pore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close