Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika Sisley – a je rest tako dobra, kot je draga?

kozmetika Sisley – a je rest tako dobra, kot je draga?

Kolegica me prepričuje, da so kreme Sisley izredno kvalitetne, naravne in kot sem sama ugotovila tudi precej drage. Zanima me, če je kvaliteta res sorazmerna ceni. Do sedaj sem uporabljala Nuxe in sem bila zadovoljna, tako da ne vem če bi prešaltala.

To tudi mene zelo zanima, kakšna je dejanska kakovost tehle krem. Sem gledala eno njihovo kremico, bila je okrog 570€ v Mullerju in celo razmišljala, da bi si jo podarila. Samo re ne vem, če je vredna svojega denarja.

mora bit čist huda :)))

Rada bi videla izdelek, ki je vreden toliko, kot znaša njegova cena.

Če ti sedanja krema ustreza, res ne vidim najmanjšega razloga za eksperimentiranje.

“Naravnega” tudi v najboljših kremah ni, daj malo poglej sestavine, saj so vse iste.

Izjema so kakšni dr. hauschka in podobni, pa še tam je “naravnega” bolj za vzorec.

http://www.spleticna.si/soir-de-lune-eau-de-parfum-100-ml-p-12388.html

ne vem za kreme, za parfume pa definitivno, da so v high-endu…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Striček Google ti da kar nekaj rezultatov, katere klikneš in si prebereš malo več.

Sicer so komentarji stari dve leti, vendar dvomim, da je Sisley kaj dosti sestavin v svoji kozmetiki spremenil.

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close