Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika oriflame?

kozmetika oriflame?

Ima katera izkušnje s kozmetiko oriflame (predvsem šminke, mascare,…) So kvalitetne?

Hvala za pomoč

saška

Meni NE. Vsa njihova kozmetika mi ful smrdi.
kt

Meni ustreza. Resda glede maskare vztrajam pri”Dobule extension”, ker mi najbolj ustreza. “Smrdi” pa ravno ne, je pa res, da je to naravna kozmetika in verjetno nima dodanih raznih umetnih dišav.
Probaj sama če ti paše, itak pa je ta kozmetika tako poceni, da nimaš kaj zgubit.

lp

soseda

ne vem meni so bile senčke ful ušeč, maskare so bile obup ne vem če je bilo 14 dni pa je bila čisto uha, razni parfumi so mi bili tudi všeč, no ta tako tako ne bom rekla da je super čisto zanič pa tudi ne

meni je oriflame super. poceni je pa tudi kakovosten. tudi maskare niso najslabše, posuši se vsaka maskara, če jo neznaš pravilno uporabljati, torej ne smeš s ščetko porivati noter zraka, temveč s ščetko notri krožiš da gre maskara lepo na ščetko. parfumi so enkratni, vseh vrst. šminke so pa sploh super. najbolj všeč mi je tolikšna različica barv in odtenkov (šminke, laki, senčke)

Meni je všeč tako šminka, senčila, maskara, anticelulitni gel, pa gle za bolj čvrst trebuh, geli za umivanje obraza in pilingi….. Edino pudri so za mojo kožo premalo pokrivni…… Ma drugo…..:)))))

Mene moti, ker se npr. sence za oči takoj naberejo v gubice, da o lakih za nohte ne govorim. Po dveh dneh se ti vse olušči. Razen kisikove nočne kreme, lahko rečem, da je celotna kozmetika zelo nekvalitetna. Jaz sem srpobala kar precej njihovih stvari in bila celo nekaj časa včlanjena, a sedaj rajše uporabljam kvalitetnejšo kozmetiko in tudi ne pretirano drago.
LP

Meni osebno je kozmetika Avon dosti boljša.

meni ni všeč ker kozmetika oriflame ni dovolj kakovostna priporočam ti raje da si kupiš kozmetiko višje kakovosti in boš vsah zadovoljna z njo… ne pa da kupiš poceni in nekakovosten izdelek!

Kontaktiraj me na e-mail,da ti svetujem.
LP Pia

Ce bi katera rada narocila kaj od Avona ali si ogledala novi katalog naj mi piše na mail.

Lp, Nataša

Pika preberi si malo o dragi kozmetiki na forumu Planet lepote.
Ta pregovor ne velja več: malo denarja malo muske.
LP

Sama sem včlanjena pri kozmetiki oriflame in sem že sprobala vse : na splošno mi njihova kozmetika zelo ustreza, poznam pa ljudi, ki pravijo da je oriflame zanič.Le zakaj?Jaz sem od njih sprobala že vse kar je v katalogu in niti z eno stvarjo nisem bila razočarana.Sploh pa so izdelki tako zelo poceni + se dobi velika kvaliteta.Jaz sem bila zelo razočarana z avonom saj so vse stvari ki sem jih dobila bile pokvarjene(sesirjene), predrage oz.nevredne denarja.

Šminke so ene full dobre… full vlažilne.

Za več informacij mi pišite na mail.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close