kozmetika oriflame?
meni je oriflame super. poceni je pa tudi kakovosten. tudi maskare niso najslabše, posuši se vsaka maskara, če jo neznaš pravilno uporabljati, torej ne smeš s ščetko porivati noter zraka, temveč s ščetko notri krožiš da gre maskara lepo na ščetko. parfumi so enkratni, vseh vrst. šminke so pa sploh super. najbolj všeč mi je tolikšna različica barv in odtenkov (šminke, laki, senčke)
Mene moti, ker se npr. sence za oči takoj naberejo v gubice, da o lakih za nohte ne govorim. Po dveh dneh se ti vse olušči. Razen kisikove nočne kreme, lahko rečem, da je celotna kozmetika zelo nekvalitetna. Jaz sem srpobala kar precej njihovih stvari in bila celo nekaj časa včlanjena, a sedaj rajše uporabljam kvalitetnejšo kozmetiko in tudi ne pretirano drago.
LP
Sama sem včlanjena pri kozmetiki oriflame in sem že sprobala vse : na splošno mi njihova kozmetika zelo ustreza, poznam pa ljudi, ki pravijo da je oriflame zanič.Le zakaj?Jaz sem od njih sprobala že vse kar je v katalogu in niti z eno stvarjo nisem bila razočarana.Sploh pa so izdelki tako zelo poceni + se dobi velika kvaliteta.Jaz sem bila zelo razočarana z avonom saj so vse stvari ki sem jih dobila bile pokvarjene(sesirjene), predrage oz.nevredne denarja.
Forum je zaprt za komentiranje.