Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kozmetika-nega kože

kozmetika-nega kože

Prosim za pomoč tiste, ki se spoznate na nego kože, izdelke..Kakšen naj bi bil vsakodnevni protokol nege kože-torej “must have” izdelki za vsak dan. Gledam po spletu in seveda je tega malo morje in še več.  Sama do sedaj nisem veliko stvari uporabljala, dnevna, nočna krema…stara pa sem 45 let (ups:)), koža mešana, nekih pretiranih težav nisem nikoli imela.  Prosim bodite dobre in me usmerite:)

Čistilno mleko, da odstraniš umazanijo, nato hranilni serum, pozimi čez še vlažilno kremo.

če niso imela težav, če ti kremi ustrezata, ju obdrži. Morda kremo za okrog oči, nato čez nočno kremo. Za ostalo pa pusti dnevno. Pa dodaj čistilno mleko in tonic.

čisčenje kože(gel,ali pena)

tonik

serum

krema

sončna krema

seveda serum in krema za okoli oči posebej

+ 1 krat tedensko ali več maska ali piling.

pa malo pozna si

Obvezno nekaj za čiščenje. Če nosiš dnevno make up je fino mleko s katerim si ga dol pobereš in potem obraz umiješ še s kakim gelom. Zdaj ko je veliko obstojnih ličil je to obvezno. Če se ne ličiš je dovolj en čistilni gel.

Sledi losjon in serum. Meni zelo odgovarja s c vitaminom, samo je drag. Jaz dam potem poleti čez kremo za sončenje, v drugih letnih časih pa bb kremo s faktorjem.

Za zvečer uporabljam še nočni serum in pozimi nočno kremo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close