Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetika murad

kozmetika murad

Čao,

zanima me če je katera že probala koznmetiko MUrad in kako je zadovoljna, sploh če je imela aknasto kožo, vam je pomagalo?

Hvala

jaz imam sicer mešano kožo, pa je ta kozmetika super. Če imaš možnost, pejt še h kozmetičarki, ti naredi kislinski piling…mah, koža je kot maslo!

Jaz uporabljam Murad kozmetiko za aknasto kožo, ker imam s tem težave. Uporabljam milo za čiščenje obraza, kislinski gel, koncentrirano kremo samo za vnete mozoljčke in pa kremo za čez dan in noč. Cel komplet sem kupila ampak je bilo poceni. Mislim, da je bila celo neka prednovoletna akcija, sem dala 38 EUR. Sem zadovoljna, čeprav je koža na obrazu sedaj precej suha, tako da jo izdatno mažem s kremo. Sicer pa res pomaga, meni konkretno pri odpravi mozoljev.

Ja sej jaz sem si točno to tudi kupila, v soboto, ampak ko ta cel postopek zvečer naredim me koža prav pika oz. peče in imam čist rdeč obraz, zato me mal skrbi…a se je pri tebi tudi to dogajalo? V kokem času se ti je koža popravila?

jaz jo tudi imam,sem res izredno zadovoljna, ampak draga je pa ful . Sej jo maš za dolg. Samo krema je 36 eur-to rabim na 1,5 mesca. Gel za čišenje, kislino in tonik mam pa že več kot pol leta pa bo še za ene 3 mesce 🙂

Hodit pa moras tja na nego-redno. meni je od vseh salonov in kozmetik zakon!

Moja sestra je kozmetičarka in je prinesla našemu najstniku, ki je močno mazolast, ravno vse to od te znamke. Od aostrigentnega tonika naprej. Pije pa tudi neko glino, ki sicer ni od tega proizvajalca. Se mu na koži že zelo pozna učinek le tega. je pa res, da je tudi nega zelo pomembna. Strokovno čiščenje je nujno pri tako močno mazolasti koži.

Imam mastno kožo. Prej sem imela že skoraj akne. Jedla sem celo neke antibiotike, ki so mi sicer pomagali, ampak je bilo po 3 mesecih, ko sem jih nehala jesti spet isto kot prej. Full sem obupala in mi je prijateljica svetovala Murad kozmetiko. Šla sem v salon, ki ima Murada (na Dunajski cesti) in mi je tam ena prijazna punca svetovala kaj rabim. Kupila sem vse, sicer je bilo malo drago, ampak čistilo imam že eno leto, pa ga je samo 200 ml! Prej sem kupovala kreme na en mesec, teh pa kar ne zmanjka.Tko da se nakup v bistvu splača. Mam vse: čistilo, tonik, kislino, kremo in dnevno kremo z zaščitnim faktorjem 15. Šla sem tudi parkrat na nego in mam zdej 70% boljšo kožo. Meni kozmetika Murad full paše in je ne zamenjam za nič na svetu. Prej sem probala že vse možno in mi ni nič pomagal tko kot Murad.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close