Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kozmetika Murad – kaj pravite?

Kozmetika Murad – kaj pravite?

Kdo pozna kozmetične preparate Murad za aknasto kožo, je že uporabljal, mu je koristilo itd., v primerjava z Vichy Normaderm ali podobnimi zadevami, kako se vam zdi?
Hvala, lp

jz mam par stvari od Murada, ampak ne za akne in so super izdelki,…pojdi po kak testerček v BM studio v lj.,kjer prodajajo njegove izdelke.

Vichy pa se z Muradom nikakor ne more primerjati.sestavine pri Muradu so veliko bolj učinkovite in nasplošno je ta kozmetika kakovostnejša.cena pa je tudi temu primerna.

jaz imam samo tonik in gel za čiščenje.. sem zadovoljna. ZA vichy pa ne vem, ker ga nisem nikoli uporabljala..
lp

Vichya nisem nikoli uporabljala ker je testiran na živalih. Zporabljam pa garnierovo masko za obraz, ki čisti z cinkom in mi je super.

Odlična kozmetika – absolutno priporočam.

Razni Vichyji, Nuxi in ostala navlaka srednjega cenovnega razreda se lahko samo skrije.

Tudi jaz precej uporabljam od Murada – vem, da je kvalitetno in mi enostavno paše na kožo. Kar pa se tiče te linije za aknasto kožo – sem jo uporabljala kar dolgo časa, ampak če sem čisto odkrita, nobenega posebnega efekta. Nobenih razlik – ne prej, ko sem jo redno uporabljala, ne zdaj, ko sem zamenjala linijo.

Sem uporabljala. Koža ob uporabi res deluje bolj zdrava, ampak mozolji so se mi še pojavljali…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close