Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetični salon, ki uporablja kozmetiko, ki ni bila testirana na živalih v lj

kozmetični salon, ki uporablja kozmetiko, ki ni bila testirana na živalih v lj

Ali katera pozna kakšen kozmetični salon, ki uporablja kozmetiko, ki ni bila testirana na živalih. Zanima me za Lj.
Hvala!

Poznam kozmeticarko v Kamniku.Samo do konca januarja je na dopustu! Lep pozdrav Mia

zivjo,
kozmeticarke glih ne poznam, poznam pa eno kozmeticno firmo iz nemcije “sante” ki ne testira svojih izdelkov na zivalih poleg tega pa niti ena sestavina ne vsebuje zivalskih snovi. imajo vse od krem, pudrov, komplet asortiman.
sama trrenutno uporabljam njihov puder in sem zelo zelo zadovoljna.

lo

Avon je prvi prenehal delati poizkuse na zivalih in tudi njihovi izdelki ne vsebujejo sestavin zivalskega izvora.LP MIA

A se ta kozmetika dobi v trgovinah? Sicer pa bi bila vesela tudi kozmetičnega salona.

Avon je kataloška prodaja.

Zivjo Petra!
Lahko me poklices na tel: 031 628 718 za vse ostale informacije.

Prepricana sem, da bos zadovoljna pa srecno

Mia

Mia, najlepša hvala. Mogoče te bom kontaktirala preko emaila. Sicer pa, Kamnik je zame malo daleč. Poznaš še kakšno v LJ? Hvala!

Kozmetika Matis ni testirana na zivalih,z njo pa dela kozmetičarka v Salonu L na štihovi.

No…. da te malo razsvetlim. Čeprav neka firma ne testira na živalih, kupi sestavine od tistih, ki to počnejo, oziroma uporablja v svoji kozmetiki sestavine, ki so bile nekoč že preizkušene na živalih. Tak da je *kurc* vse skupi kar se tega tiče!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close