Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kozmetične storitve v MB

kozmetične storitve v MB

mene zanima, če imate kak salon tudi v mariboru?
če pa ne, pa me zanima, ali lahko kakega priporočite?
ppredvsem, kje delajo kvalitetno brazilsko depilacijo (vse stran pocukajo), da ne bi bilo preveč vnetih in povečanih bezgavk?
kje pa kje delajo katastrofalno in neprofesionalno, doživela sem že tudi, da mi je kaka študentka , sošolka iz faxa po samo enem tečaju stiskala mozolje, neprofesionalno, da pripomnim…
cena ni toliko pomembna, glavno je,d a je storitev kvalitetno opravljenja

Pozdravljena!

Na žalost je salon Cosmetic line samo v Ljubljani, in ker vam ne znam svetovati za salon v Mariboru, ki bi delal brazilsko depilacijo, vas lahko samo napotim enkrat na mesec k nam! Kadar vam le uspelo po opravkih v Ljubljano, pa se oglasite pri nas, to vam bo vzelo samo 20 minet časa!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

hvala za odgovor
a je nujno potrebno se prej naročiti?
koliko prej pa se bi bilo potrebno naročiti?
hvala še enkrat

Pozdrav še enkrat!

Ni nujno se naročiti prej , je pa priporočljivo, da bi bil termin zagotovljen in ni nepotrebnega čakanja!En dan prej, ali zjutraj za isti dan bo dovolj za naročanje, sicer pa delamo od pon. do pet. od 11h do 18h!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Ne vem kdo dela reklamo za LJ. Imajo tudi v Mb. Vprašaj na Anubis na Razlagovi. Podatke maš na internetu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close