Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kozm.salon Kac v Celju

kozm.salon Kac v Celju

Drage čvekice, če ima katera kake izkušnje z zgoraj omenjenim salonom, naj mi napiše, plis!!! Js sem bla zadnjič tam pri frizerju, sem bla ful zadovoljna, prijazne deklice pa so mi razkazale še kozm.salon. Pa me je kar mal zamikal, da bi šla na kako nego obraza al pa masažico, ker trenutno ne hodim nikamor drugam (sem prejšnjo kozm. skenslala).
Čavči!!

Jaz sem med nosečnostjo hodila na nego obraza. Super res. Če si vzameš čas dopoldan,da ni drugih strank, se ti ful posveti (1 uro in pol). Čisi užitek ti povem. Bila sem pri Petri, ima pa kar polno, tako da malo čakaš na termin.

Jaz sem bila pa včasih pri Margučovi v Gledališki ulici ali kaj. Najboljše doslej. Ima tudi Deralogico….

Lep dan ti želim, Maja

Jas pa tja hodim k frizerju in povem vam, frizerka Mojca je še prav posebno prijazna in seznanjena z trenutno modo. Svetujem in priporočam, da jih obiščete LP

Ja, sej sem bla pri Mojci – kot sem že rekla, ful zadovoljna in bom še šla k njej. No, verjetno bom tud kozmetični salon obiskala, da me mal razvajajo. Čvekice, lep vikend in hvala za odgovore.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close