kovid se mi vleče s pa zami
Že 14 dni prebolevam kovid.
Najprej 2-3 dni visoka vročina, potem 2-3 dni super počutje.
Nato 2-3 dni popolnoma zabasan nos, vročina nazaj, a 37.5 in slabo počutje, glavoboli, potem spet 2-3 dni vse super.
Potem 2-3 dni grlo, vročina 37.5, zdaj sem bila spet ok, a čutim, da se vrača temperatura.
Pozitivna sem že 10 dni.
Saj vse skupaj je res kot en prehlad, ampak tako čudno razdeljeno, vsak simptom posebej ven udari za par dni, pa par dni sem ok.
Zdravnik nedosegljiv, ko ga dosežem, mi pa sestra reče, da dokler nisem zivljenjsko ogrožena, je vse normalno, če pa bom, naj grem na urgenco.
še kdo tak, 18.02.2022 ob 15:12
Nikomur se ni kovid zavlekel?
Pri mojem mozu. Zacelo se je kot gripa z visoko temperaturo, bolecinami. Spal tri dni skupi, samo preoblacil cist mokre cunje na tri, stiri ure. Skoz negativen na hitrih testih, na domacem pa iz grla pozitiven ze prvi dan. Pol malo pauze, pocutje nekako srednje, glavobol. Nakar so nastopile prečute noci, hude bolecine v kolenih, glavobol, vse skupaj stiri dni. Sedaj spet cist podrt, malo vrocine, bolecine v kolenih, brez glasu, zabasan nos, brez okusa. Vceraj koncno potrjeno Covid. Hcera, ki je prva zbolela pa dva dni cist preč z vrocino, glavobol. Potem faza brez tezav, edino spala ni nic. Sedaj je tudi ona brez okusa, malo smrka in kaslja in se vedno pozitivna. Jest ob obeh brez cesarkoli, samo cakam. Testirati se moram, ker delam v kritični infrastrukturi s starostniki. Vse to traja ze vec kot dva tedna. Za popiz…, sem sita tega sranja…ze dve leti se pazimo..sedaj pa takole… do kdaj se…
Anonimno 10651, 18.02.2022 ob 17:06
Pri mojem mozu. Zacelo se je kot gripa z visoko temperaturo, bolecinami. Spal tri dni skupi, samo preoblacil cist mokre cunje na tri, stiri ure. Skoz negativen na hitrih testih, na domacem pa iz grla pozitiven ze prvi dan. Pol malo pauze, pocutje nekako srednje, glavobol. Nakar so nastopile prečute noci, hude bolecine v kolenih, glavobol, vse skupaj stiri dni. Sedaj spet cist podrt, malo vrocine, bolecine v kolenih, brez glasu, zabasan nos, brez okusa. Vceraj koncno potrjeno Covid. Hcera, ki je prva zbolela pa dva dni cist preč z vrocino, glavobol. Potem faza brez tezav, edino spala ni nic. Sedaj je tudi ona brez okusa, malo smrka in kaslja in se vedno pozitivna. Jest ob obeh brez cesarkoli, samo cakam. Testirati se moram, ker delam v kritični infrastrukturi s starostniki. Vse to traja ze vec kot dva tedna. Za popiz…, sem sita tega sranja…ze dve leti se pazimo..sedaj pa takole… do kdaj se…
Pri meni so vsi simptomi kot klasicen prehlad, pač teemperatura, smrkanje, grlo, vse v mejah prehlada, edino glavobol je močnejši, a tudi mine.
Vleče se pa že dva tedna s temi pavzami vmes, ko sem čisto ok, no, zdaj že utrujena od vsega.
Pri meni se je vleklo 2 tedna. Simptome sem mela vse po spisku, razen glavobola in vrocine. Simptomi so se tudi izmenjavali. V bistvu je virus celo telo preokrozil. Pa nisem bla preveč bolan, zmatrana se bo 2 tednih. Sem mislila, da sem vredu, dokler nisem sla nazaj v službo. 5 krat do printerja, pol pa sm samo se cakala na konec dneva, čist hin. Sem kupla vitamine in je blo po parih dneh OK.
Forum je zaprt za komentiranje.