Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kovid in zdrava kmečka pamet!?

Kovid in zdrava kmečka pamet!?

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 01.10.2021 ob 12:21

Za takole.

In kljub temu da si cepljen lahko svojca ŠE vedno okužiš.

In tvoj otrok kot enoletnik umre ali pa brez posledic preživi padec s previjalne mize, po stopnicah, vtikanje prstov v vtičnice, med predale, pa si vseeno naredila vse kar si lahko, da bi to preprečila, a ne?

Pa še dejstva za tiste, ki še vedno ne verjamejo v zločin.

(https://www.facebook.com/325835915448097/posts/513382090026811/)

Robi650, 01.10.2021 ob 12:28

Takole je pa to v resnici, da cepljeni bolj širijo virus, kot necepljeni. Cepljeni so zato nevarnejši za druge, kot necepljeni.

Ti si samo nasedlo lažnivi fašistični propagandi in še vedno širiš to lažnivo fašistično propagando.

No daj prosim predloži kak dokaz za tole tvojo trditev.

Robi650, 01.10.2021 ob 12:31

Pa še dejstva za tiste, ki še vedno ne verjamejo v zločin.

(https://www.facebook.com/325835915448097/posts/513382090026811/)

Ja, FB je pa res verodostojen vir :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ja cepljen itak misli… Zdej ko sem cepljen ne rabim rok prat, ne rabim distance drzat, ne rabim maske, lahko pohajkujem… Itd…

Evo ti ga na?

Zartrose izven profila, 01.10.2021 ob 12:26

yram, 01.10.2021 ob 12:05

Zartrose izven profila, 01.10.2021 ob 11:57

takole, 01.10.2021 ob 11:52

Zartrose izven profila, 01.10.2021 ob 11:42

simple as that, 01.10.2021 ob 11:37

Zartrose izven profila, 01.10.2021 ob 11:25

Zvonka743, 01.10.2021 ob 10:15

Točno tako! Iz cepljenja se dela celo dramo, kot da bi anticepilci živeli v zračnem mehurčku, kjer nihče ne konzumira nič kar je oporečnega. Bi pa rekla, da vseeno niso tako korajžni, da bi se odpovedali zdravljenju v primeru okužbe.

pa ti v primeru težav zaradi cepljenja? Saj bajage ste zaščiteni pred težjim potekom kamoli smrtjo.

Kao!

Preden svoje zdravilo ponudiš drugemu, glej da ga tudi sam prej vzameš.

Čakaj, čakaj, ne mešaj spet pojmov.

Jaz sem cepljen in ne, v primeru okužbe se ne bom odpovedal zdravljenju. Zakaj bi se? Jaz ne vpijem da je vse skupaj samo zarota in ne vpijem da stroka laže. Zaupam stroki, zaupam zdravnikom, zato sem se cepil. Mi je pa že ves čas kristalno jasno, da sem sicer naredil kar je v moji moči (cepljenje, razkuževanje, maska in socialna razdalja), da se okužbi izognem, da pa nič ni 100% in se mi kljub vsemu lahko zgodi. Tako kot sem se zavedal ob celjenju, da obstaja sicer majhna, ampak vseeno obstaja možnost stranskih učinkov.

Tako kot se zavedam, da ogromno ljudi umre v prometnih nesrečah, pa se vseeno vsak dan vsedem v avto. Sicer naredim kar je v moji moči, da se smrti izognem – pripnem se z varnostnim pasom, vozim po predpisih in previdno, ampak vseeno obstaja možnost da v avtu umrem.

Vi, ki pa se ne bi cepili, ne bi nosili mask, mi v trgovini dihate za vrat in vpijete da Covida ni, da je vse zarota, da stroka laže – vi pa pričakujem da se ob okužbi odpoveste zdravniški pomoči.

Nič ne mešam. Če prepoveduješ zdravljenje okuženemu, ker se ni cepil (pa mu ti ne plačuješ zavarovanj, tako da nimaš kaj tule sploh o tem nabijat), pač naredi to pri sebi-odpovej se zdravljenju.

če nimaš tega namena, pa ne hinavi.

In od mene se nisi ne ti ne noben drug okužil. Jaz skrbim za svoje zdravje in posledično tudi za zdravje drugih.

To da se pa nočem cepit zaradi tega, da grem lahko v citipark, na lpp ali čez mejo in prosto šetam naokoli s svojo kodico pa se tebe prav nič ne tiče. večina se vas je cepila zaradi udobja in ne zaradi zdravja. In ravno taki ste največja grožnja, sploh tisti ki pridejo v prostor brez maske in rečejo-saj sem cepljen nič bat potem pa še z umazano roko šari po samopostrežnem kruhu. ma kaj si bo on rokavice gor dal, on je ja cepljen!!

Svaštaa reeessss….

Ampak zakaj? Saj zdravnikom ne zaupate, stroka laže, vse je navadna zarota … Aja, ko zbolite (kar itak ne morete, ker je vse laž), bi pa zaupali taistim zdravnikom?

Saj sami ne veste kaj bi radi :)))))))))

Zakaj pa si se ti cepil? zaradi zdravja in zaupanja v stroko ali zaradi lagodnejšega lajfa? In ne -ti ne verjamem, če boš napisal, da zaradi zdravja hahahahaha.. ker večina se ni. V aprilu so se, da gredo lahko na hrvaško, potem, da gredo lahko nemoteno na dopust in čez meje nato da gredo lahko nemoteno na vlak, bus, trgovski center, pumpo, lokal, gostilno, toplice…

In s temi otročjimi da naj ne koristimo zdravstva ki ga plačujemo iz svojega žepa izpadeš samo še bolj blesavo in ne inteligentno, če si slučajno mislil da tako.

Se strinjam s tabo zaratrose. Pusti jih, vecino cepljenih je strah in jim je zal samo ne bojo priznali, imajo tudi tezave o katerih molcijo, grejo se igrico – ce jaz, daj se ti. Blebecejo o nekem normalnem zivljenju, saj ga imajo, lahko grejo kamor hocejo. Kaj jih briga za druge.?  Moj otrok pravi da mu je zal da se je cepil, prav tako  partnerka. Se tovceta po glavi, samo zdaj je kar je. Ce bi se z mano posvetovala in s pametnejsimi v familiji bi se odlocila drugace, ampak mladi so neumni, prvi moj otrok , zato da lahko spancira okoli nastavi roko, ko da nima mozga.

za yram

Ja, večino cepljenih je strah, zato pa tak napad na nas, ki nismo podlegli tej propagandi, že od začetka bolezni ne. januarja 2020 sem zbolela zaradi neznanega virusa, tudi otrok, v šoli službi veliko ljudi manjkalo.. a ne priznajo da je to bil kovid. Če ni bil-zakaj se niso ustrašili tega neznanega virusa, pri katerem smo imeli enake znake kot jih ima kovid? Zakaj taka dvoličnost? Januarja zadostovalo nek neznan virus, a februarja pa kar DRUG neznan virus, ki je sesul svet? pa saj je razumljivo, da se je šlo za isti virus! Le malo prepozno so se spomnili, da ga bodo izkoristili za bogatenje in nadvlado! pa nismo vsi cepci na tem svetu ane…

Folk se kar ne dojame, da cepivo ne deluje. Cepljeni so bolni od korone. Mene zanima samo ali neka stvar deluje in na podlagi tega se odlocam. Ce ne deluje ne vidim smisla v njej. Morda drugi vidijo  smisel cepljenja v trgovini, potovanju, v takoimenovani svobodi  itd. seveda jim je potem kar je meni  nesmisel, njim pac smisel. Dokler ne bo cepiva, ki prepreci okuzbo se ne bom odlocila. Nikogar ne ogrozam, sem hb zdrava, okol ne hodim in to je to. Na fore bodi solidarna do vseh in vsakega pa jaz ne padam, do vseh nisem in ne pricakujem da so vsi do mene. To pac ni realno. Nikoli v zgodovini cloveka nismo bili solidarni do vseh.  To je izpeta floskula za naivne.

Janez315, 01.10.2021 ob 12:35

Ja cepljen itak misli… Zdej ko sem cepljen ne rabim rok prat, ne rabim distance drzat, ne rabim maske, lahko pohajkujem… Itd…

Evo ti ga na?

To ti kar tako, malo na pamet? A to potem ko vam zmanjka argumentov?

Cem cepljen in kot sem že zapisal; umikvam roke, si jih razkužujem, dosledno nosim masko v zaprtih prostorih in na prostem v gneči, držim distanco in opozorim vsakega, ki mi v trgovini stoji za ritjo in diha za vrat.

Na sredinih protestih vas, anticepilcev ni bilo videti nobene maske, nobene distance. Zanimivo.

takole, 01.10.2021 ob 12:39

To ti kar tako, malo na pamet? A to potem ko vam zmanjka argumentov?

Cem cepljen in kot sem že zapisal; umikvam roke, si jih razkužujem, dosledno nosim masko v zaprtih prostorih in na prostem v gneči, držim distanco in opozorim vsakega, ki mi v trgovini stoji za ritjo in diha za vrat.

Na sredinih protestih vas, anticepilcev ni bilo videti nobene maske, nobene distance. Zanimivo.

Kaj pa testiranje?

Podpora dijakom proti fašizmu in nagobčnikom.

(https://www.facebook.com/groups/zasvobodo/permalink/1481612838880210/)

Janez315, 01.10.2021 ob 12:41

Kaj pa testiranje?

Hej, somebody, a zdaj naenkrat so pa testi ok? Ker prej si bil tudi ti proti tem neumnostim. Premalo zanesljivi da so pa to. Zakaj pa zdaj navijaš za testiranje? Ker si lolek mogoče? :-)))

Glede na to, da ni zbolel ali bil pozitiven še nihče v mojem ožjem ali širšem krogu stikov, je jasno da virusa še nisem prenašal. Testiranje zaenkrat ni potrebno, zaradi mene pa lahko z jutri uvedejo obvezno testiranje tudi za cepljene, nimam s tem popolnoma nobenega problema.

Pa se neki, vem da eni nimate velik mozga, zato vam je oprosceno. Kako gre to.? … cepljen okuzis drugega in ta  drugi ima potem tezji potek.?  Po kateri logiki si se ti cepil ,da zascitis druge.?  Nisi se ti cepil za to, ne men buck prodajat. Ne recem prej nismo vedeli, da ne deluje oz.da popusti ampak zdaj to vemo, receno je bilo da cepljenje prepreci tezji potek pri cepljenem, zdaj vemo da tud to ne drzi popolnoma. V bistvu si na istem kot necepljeni, ce se ne pazis ( maska, distanca, higiena) nisi naredil dejansko nic.

lilek, 01.10.2021 ob 12:44

Hej, somebody, a zdaj naenkrat so pa testi ok? Ker prej si bil tudi ti proti tem neumnostim. Premalo zanesljivi da so pa to. Zakaj pa zdaj navijaš za testiranje? Ker si lolek mogoče? :-)))

Proti testom? Ne.

Torej se ne testiras… Ni ti bilo najbolj vsec vprašanje.

Bluzis bluzis bluzis.

Pojeo si govno. Popusio si karinu zdej pac zivi s tem. Isto je cepljen ne cepljen… Prenasas in staknes lih tko kokr js. Edina razlika je da mas ti Bog ve kaj v telesu.

yram, 01.10.2021 ob 12:49

Pa se neki, vem da eni nimate velik mozga, zato vam je oprosceno. Kako gre to.? … cepljen okuzis drugega in ta  drugi ima potem tezji potek.?  Po kateri logiki si se ti cepil ,da zascitis druge.?  Nisi se ti cepil za to, ne men buck prodajat. Ne recem prej nismo vedeli, da ne deluje oz.da popusti ampak zdaj to vemo, receno je bilo da cepljenje prepreci tezji potek pri cepljenem, zdaj vemo da tud to ne drzi popolnoma. V bistvu si na istem kot necepljeni, ce se ne pazis ( maska, distanca, higiena) nisi naredil dejansko nic.

A vedve si druga drugi potrjujeta? 🙂 Cepljene je strah? Ja, mogoče tiste, ki so se kot telički cepili z janssenom samo zato, da imajo status cepljenega 🙂

Drugi, ki vemo zakaj smo se cepili, smo to odločitev sprejeli trezno in racionalno in večina (vsaj teh, ki jih poznam) ne obžaluje tega, niti jih ni strah.

Seveda pa če funkcioniraš na preprostem principu, potem te pač nobene študije ne prepričajo. Ali si jih pa narobe razlagaš – primer tiste iz VB, kjer je jasna razlika poteka bolezni pri cepljenih in necepljenih 🙂 Pa hej, zakaj bi prepričevali prepričane, a ne?

potrjevanje, 01.10.2021 ob 12:59

A vedve si druga drugi potrjujeta? 🙂 Cepljene je strah? Ja, mogoče tiste, ki so se kot telički cepili z janssenom samo zato, da imajo status cepljenega 🙂

Drugi, ki vemo zakaj smo se cepili, smo to odločitev sprejeli trezno in racionalno in večina (vsaj teh, ki jih poznam) ne obžaluje tega, niti jih ni strah.

Seveda pa če funkcioniraš na preprostem principu, potem te pač nobene študije ne prepričajo. Ali si jih pa narobe razlagaš – primer tiste iz VB, kjer je jasna razlika poteka bolezni pri cepljenih in necepljenih 🙂 Pa hej, zakaj bi prepričevali prepričane, a ne?

Tocno tako, funkcioniram  na preprostem principu in to je ali nekaj dela ali ne dela.

A ste coravi da ne vidite da to nic ne dela. Isto kot bi kupila pokvarjen ali samo napol delujoc pralni stroj. Ne hvala. Sem preprosta – ce dela kupim, ce vem da ne dela ne kupim. Teh cepiv , ki ne delajo jaz pac ” kupila” ne bom, ker mi nic ne pomagajo. Vsak ve zase. Kaj te briga za druge.?  Kaj tebe briga kaj bom jaz. Jaz znam zase cisto lepo skrbeti, ne rabim na pol delujoce varuske, ki mi jo hocejo vsiliti. Mislis da jaz budala al kaj.?

prodajm str praln stoj kupš ???

Tisti, ki smo proti cepljenju nimamo več nobenega ZAUPANJA v politiko in v stroko. To je problem.

Ker je to zaupanje že davno zgubljeno. Maske na prostem, izkrivljena statistika v medijih (smrti S kovidom, ne glede na vzrok smrti), zatiranje gospodarstva (predvsem malega), spodbujanje dela na črno, omejevanje statusa prebolevnika, siljenje v cepljenje, celo siljenje v namerne okužbe s PC pogojem, nerazumljivo siljenje v cepljenje mladih in celo pogojevanje tega z izobrazbo, skratka sploh ne konča se.

Kar poznam zdravnikov, se niso cepili, ker verjamejo v cepivo in stroko, ampak ker delajo v zdravstvu in so vsakodnevno lahko v stiku z obolelimi, tako s cepljenjem vsaj upajo, da se ne bodo nalezli. In to cisto jasno povedo v privat pogovoru, v ordinaciji pa zelo priporocajo cepljenje, ker so taka navodila od zgoraj.

V privat pogovoru ti tudi jasno povedo, da cepivo se ni raziskano in kaksen je ucinek ali posledica, se itak se ne ve.

Poznam tudi nekaj oseb, ki delajo v laboratorijih z raznimi virusi, ki so cepljeni z vsem zivim zaradi svojega  dela in pravijo, da eno cepivo gor ali dol, jim ne pomeni nic, zato so se cepili.

Toliko o tem, koliko zdravniki in stroka verjamejo v cepivo.

takole, 01.10.2021 ob 12:02

Da ti ustrežem, ko te že tako zanima; cepil sem se izključno zaradi zdravja. Zaradi hudo bolnega svojca, ki bi mu lahko nehote prinesel virus. In zaradi dveh ostarelih, bolnih oseb (sosed), ki ju oskrbujem (nepoklicno) in bi ju lahko okužil.

In cepil sem se marca, na hrvaškem nisem bil že štiri leta, na dopustu izven Slovenije pa že drugo leto ne.

Happy?

In kljub cepljenju jih ogrozas, ce se ne testiras redno!

Tudi sama zivim z nekom, ki je zelo rizicen in je cepljen, ravno zaradi njega se nisem cepila, ker kot ceoljena lahko zbolim popolnoma asimptomatsko, za njega pa ne vemo, kako bi zbolel. Testiram se na 2-3 dni,ob prehladu sem se vsak dan plus pcr test.

Debilno, kako lahko trdiš, da si se cepilo racionalno in ne zaradi strahu, saj pa si vsak dan pod vplivom strahu in to lažnega strahu zaradi lažnih fašističnih medijev, ki širijo samo neracionalne laži.

Če debilno ne bi bilo pod vplivom laži in strahu, se ne bi cepilo. Ker realno in racionalno ni nobene potrebe za epidemijo in nobene potrebe za nujno uporabo eksperimentalnega zvarka.

Zato pa si se cepilo, ker si debilno in zaradi debilnosti še vedno podpiraš zločin ter genocid.

Namenjeno multiničnemu debilu “potrjevanje”.

No, skerimeri in cartica, sta proti cepljenju, držita se pa ukrepov higiene, distance. Super. Kaj pa pravita potem na ta protest proti maskam v srednji šoli v Trbovljah? Kam pa to zdaj paše?

potrjevanje, 01.10.2021 ob 13:33

No, skerimeri in cartica, sta proti cepljenju, držita se pa ukrepov higiene, distance. Super. Kaj pa pravita potem na ta protest proti maskam v srednji šoli v Trbovljah? Kam pa to zdaj paše?

To tudi mene zanima.

Ej, janezič, pardon somebody al kaj si že, zgleda, da tudi antivakserji mislijo tako. Še bolj od vakserjev. Kaj pa zdaj?

To je to, vse si povedal.  Tisti, ki se ne bi cepil , niti testiral, ne bi  nosili mask, ki zanikajo korono oz se jim zdi to prehladek, z minimalno možnostjo, da se zravstbveno stanje zaplete, pri cepljenju nabijajo ravno kontra, kdo bi jih razumel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close