Najdi forum

KOVERSADA

Ojla, sem že pisala prej pa ni bilo odgovora. Hodimo tam okoli 25 let v kamp Polari (del FKK Punta Eva) pri Rovinju z našo celo družino. Letos sem nameravala it pogledat tudi Koversado. Se mi splača porabit denar za Kov. namesoi Polari?? Na netu sem si kar veliko prebrala pa dobila kupe različnih informacij, slabih in dobrih. Bi mi lahko zdaj prosim še vi malo pomagali pri odločanju, morda če imate še kakšne slike … Najlepša vam hvala za odgovor!

V kampu Polari nisem še bil. V Koversadi pa se zagotovo splača porabiti denar, le vedeti moraš kam greš. Kamp v Koversadi je zelo velik in če te to ne moti boš zadovoljna.
Še posebej je super tisti otok, na katerega greš po tistem mostu.
Slik pa je ogromni pri stricu Guglu.

Lahko rečem, da se razmere v Koversadi počasi malce izboljšujejo..nekaj let je vse skupaj stagniralo, lani pa se je v kampu zopet začelo nekaj dogajati, verjetno se je zamenjal kakšen šef kampa 🙂 … drugače pa raj za nudiste z veliko zelenja… in veliko miru. Preberi si še komentarje na tej strani:
http://www.avtokampi.si/kamp/2/72/Koversada/[/url]

Mi smo parkrat kamirali v FKK Solaris pri Poreču. Koversado smo si šli ogledat pa nam ni bil všeč ne kamp (ni veliko sence), ne plaža. ( ene skale, na katerih ne moreš ležat). pa mnogo preveč ljudi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close