Najdi forum

Kovačine Cres

Tisti, ki poznate omenjeni kamp, kako ste bili zadovoljni, razmišljam o najemu mobilne hiške v avgustu.

Hvala in prijeten dan

Stvar okusa. Enim je všeč, drugim ni. Hiške pa le hitro rezerviraj, ker dvomim, da je še kaj frej. Po nekaterih kampih so že februarja vse zasedene za poletje.

sem ravno v tem kampu, prikolica, zame osebno eden lepših kampov in cres zelo lepo mesto, od kampa 10 minut peš.

mobilne hiške imaš male na soncu v fkk delu, velike v senci na drugi strani kampa, plaže so lepše na fkk.
osebno si ne znam predstavljam dopusta v teh hiškah, za moj okus so preveč stisnjene druga ob drugo, ampak tako je itak povsod.

Smo ravno prispeli iz tega kampa, zame naj naj kamp…letos smo bili že drugič tam….same hiške pa ja, meni osebno se tudi zdijo preveč ena poleg druge… sicer pa kakor za koga…nekatere to ne moti :))

Hiške so daleč od plaže, tiste ta lepe, sončne, kjer ni NIČ sence! Na levo je pa plaža s senco, ampak hmmm, slaba plaža! Meni ni všeč. Sam kamp je sicer urejen, ampak jaz grem na morje, da sem na plaži, se kopam…ne pa da na asfaltu ležim. Ne, meni ni všeč.

sem šla malo pogledat te hiške, dejansko so tiste v prvih vrstah s fantastičnim razgledom in te za več oseb v lepi senci, s pogledom na morje, žal pa tam ni lepe plaže. Lepa je proti fkk delu, to je cca.100m stran, kjer je tudi na plaži senca, morje je pa tukaj zelo lepo in večinoma zelo čisto.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close