Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kotalke za odrasle-kje kupiti?

Kotalke za odrasle-kje kupiti?

Pozdravljeni,

zanima me ali morda kdo ve ali se v Sloveniji da kje kupit kotalke za odrasle. Govorim o številki 43 in več. Že nekaj dni se s ubadam s tem in nisem preveč uspešna, zato prosim za pomoč. Na Bolhi sem najdla ene, vendar bi rada videla še kaj drugega preden se odločim za nakup.

Hvala za pomoč.
Lp,
Tea

Tudi jaz imam vprašanje glede kotalk. Ali se še kje dobijo kotalke, ki jih nataknemo na običajne telovadne copate, s paski. Take smo imeli v moji mladosti. So zelo praktične, ker se ni treba preobuvat, ko prideš na cilj 😉

Ravno danes zjutraj sem vidla v BTC vodniku, da prodajajo kotalke v hali A. Se pa ne spomnim imena trgovine, vodnika pa tudi nimam več doma, ločujem pa sem ravno danes spraznila škatlo s papirjem.
Za une kotalke na paske pa ne vem, če se jih da še kje dobiti.

Živio,

hvala za tole informnacijo. Res jih prodajajo v Hali A, Itak sport, samo imajo žal kotalke do velikosti 42. Jih bom pa vseeno poklicala. Hvala še enkrat.
Lp,
Tea

Usnjene kotalke številka 43, pa tudi otroške kotalke s paščki, ki se jih obuje na čevelj, lahko dobite na spletni strani kotalke.si[/url]. Lp

Porčelan! Kaj so to zdaj za ene čačke? Kdo to NAMERNO DELA, da ne moremo čitat tisti, ki bi radi to temo čitali, bemti!!!!!!

Blablabla. V BTCju jih NI. Če bi vedela da so bi tudi povedala ime trgovine. To je isto kot ono babavidlareklababačula… Pa brez zamere, prosim.
Preklicali smo namreč ves BTC, pa so nas samo (debelo) poslušali…

kje bi lahko kupila kotalke številke 40 ali 41 in da bi bila njihova cena največ 60 evrov

V kolikor vas še zanimajo kotalke za odrasle, prodajam kotalke crazy creek št. 40 rdeče barve. Lp Mojca

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close