Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kot da ni krize…

Kot da ni krize…

pod točko ena bi dodal….vlada se na vsak način in vseskozi trudi, da še tisti, ki nekaj imamo kmalu ne bomo imeli nič
pod točko dva bi dodal…. naj si nezaposlena raja sama kuha kavo doma

pod točko tri bi dodal….res ni drago ,da bejba lepo izgleda…zadosti je da se rodi lepim staršem

pod točko štiri bi dodal….. ne drži niti od razno, razen to, da se tam živeči to prepričujete…ampak , vam preostane kaj drugega? niti ne

Od kod ti ideja, da sem Ljubljančan?

Dodajam: bodite srečni, da kdo še troši. Pa čeprav to trošenje zgleda tako, da gre vsak dan na kavo. Denar mora krožit. Od denarja, ki je v štunfih, ni koristi.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Najraje v takšnih večjih zebrastih skodelicah:
[img]http://fc08.deviantart.net/fs14/i/2007/011/9/a/Black_coffee_by_ale_hanna.jpg[/img]
Imaš? :d

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Evo, pravkar sem bila na kavi in to ječmenovi, ki je še dražja…s sm plidna?:)))

Nisi… ker si mi lušte naredila…

a si kelnarju vsaj joške pa mednožje kazala … če mu nisi dala napitnine ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

a si kelnarju vsaj joške pa mednožje kazala … če mu nisi dala napitnine ☺[/quote]
ne ker je do drugih oherna 🙂 samo sebe razvaja

Matjažko pa zaboga kje najdeš tako grde skodelice??? Tako blede, anemične … s tistimi ravnimi dolgočasnimi linijami…na tako kičastem podstavku… Ja nimam takšnih Matjažko, nimam, res ne…:)))
Tole je zame prava skodelica za kavo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margo, lepa skodelica, popoln design, ampak preveč si se posvečala zunanjosti in ne vsebini, saj se nič ne kadi iz nje! Torej je mlačna…. BI mi znala zakuhati kaj takšnega, da bi že skozi okno zavohal, kam vstopit? 🙂
[img]http://mybirdie.ca/files/grabbacoffee.gif[/img]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Margo, lepa skodelica, popoln design, ampak preveč si se posvečala zunanjosti in ne vsebini, saj se nič ne kadi iz nje! Torej je mlačna…. BI mi znala zakuhati kaj takšnega, da bi že skozi okno zavohal, kam vstopit? 🙂
[img]http://mybirdie.ca/files/grabbacoffee.gif[/img][/quote]

Dragi Matjažko, veš da znam, dobiš še vročo, samo da mi ne boš zakuhal potem :))
Mimogrede, si kaj čutil potres?

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

pod točko ena bi dodal….vlada se na vsak način in vseskozi trudi, da še tisti, ki nekaj imamo kmalu ne bomo imeli nič
pod točko dva bi dodal…. naj si nezaposlena raja sama kuha kavo doma

pod točko tri bi dodal….res ni drago ,da bejba lepo izgleda…zadosti je da se rodi lepim staršem

pod točko štiri bi dodal….. ne drži niti od razno, razen to, da se tam živeči to prepričujete…ampak , vam preostane kaj drugega? niti ne[/quote]

Seveda vam bodo vse pobrali. Zakaj pa vam ne bi, če gre plenjenje v Sloveniji tako zlahka? Če bi bilo vaše premoženje res pošteno in s trudom ustvarjeno, bi se že znali organizirat in ga ubraniti “milom ili silom.” Glede na cagav in jamrajoč odziv na vladne ukrepe molzenja, ste očitno prelahko in na dvomljiv način prišli do tistega, kar imate. Easy come – easy gone.

Rece se, easy come easy go 🙂

a je tukaj mer zato,
ker je basket na TV (ker idijot lahko gleda, kako drugi stran mečejo eno smo!!! žogo)
al
sem vas utrudil, poslal v fotrnice in ste se speljal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

in SVN zmaga po zaslugi batov DragiĆ … emmm??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close