Najdi forum

Kostim v LJ

Kam v Ljubljani grem lahko še pogledat za kostim? Prečesala sem že cel BTC, Emporium, City Park in Zaro, pa imajo samo velike številke. Ima kdo kakšen predlog, mogoče imajo kaj v Supernovi? Aja, pa cena naj bo nekje do 200 EUR, raje manj.

Če v Zari nisi nič našla, bo težka. Ker po mojih izkušnjah ima Zara največ majhnih številk.
Jaz nosim št. 34, oblačim se skor izključno v Zari, včasih se najde tud kaj v Orsayu, če imaš srečo (da ni glih kar ena cunja za 2x oblečt) al pa v H&M, čeprav tu bolj kakšne majčke, srajce, jopce …
V Supernovi pa razen par puloverjev v Peek&Cloppenburg in enih kavbojk v C&A še nisem našla nič zase.
Pa mogoče Outlet na Rudniku, ampak tam moraš imet tud srečo, da naletiš na kaj pametnega.

Kakšnega bi pa ti imela?

Men se zdi, da v Zari imajo vsako ta drugo stvar res “minicici” tudi v xxs številkah, pa tiste skinny modele hlač, ki so res za ženske tam 45-50 kg na 170 višine….

Pojdi pogledat še v mango. Mango ima včasih kar dobro izbiro kostimov in ima tudi manjše cifre; mangove cifre so npr manjše od zarinih, tudi cena ni previsoka.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close