KOSMATE NOGE IMAM
Sem si jih začela briti v puberteti z britvico, ker me je ostalo cukalo in bolelo. Sedaj pa imam noge kot kakšen dedc. Kako naj uničim te dlake? Tako mi je žal. da sem si jih sploh brila. Danes jih sploh ne bi bilo opaziti, če bi jih takrat pustila pri miru. Pa saj vest, kako je ko si mlad. Vse te moti, vse mora biti perfektno. In mene so motile tiste dve dlaki na nogi. No, sedaj pa imam! Pragozd 🙁
Odstranjuj sproti, ker to kar pišeš je res neprijetno za videt. Pozanimaj se pri kozmetičarki za način, ki bi ti najbolj ustrezal, če ga nisi še sama pogruntala.
Sem poznala, davno nazaj, eno gospo, ki je imela grozno poraščene noge, takrat se niti ni še prakticiralo odstranjevanje in je bilo kar hudo za videt. Tudi ona je rekla, da se je v mladosti brila, zdaj ma pa tole.
pa resnično misliš, da ti je iz parih kocinc zaradi britja zrasel pragozd?? madoniš, kakšno moč ima žiletka 🙂
jaz imam še manj kocin, kot prej (noge sem začela redno briti tam pri 17., prej me niti ni motilo.. pa sem imela goste črne kocine, pomoje so me sošolke pri telovadbi kar malo postrani gledale)
Ženske itak že dolgo več ne sprejemajo svojega telesa.
In so si čisto same krive. Nobeden jih ni prisilil. Samo zapičile so se ker je nekaterim ljudem všeč. In to vzamejo potem za sveto resnico.
Edino kar je pomembno kar pravijo Sidarta ;.) jaz bi te rad videl v srce….ker ne verjamem v telo…..ampak to je pa tako čudno ane…ve pa to hočete od moških …oziroma hočete od drugih…same ste pa do sebe ampak o.k. res vaša stvar bodite take kot hočte od drugih pa ne pričakujte da bodo taki kot hočete ve…………..in bo vse vredu. 🙂
enako jaz, s tem da so me zelo motile trde dlake po britju na notranji strani stegna. Lani sem kupila silke pil … zdej ko imam 40 let in je moj prag bolečine očitno višji kot v najstniških letih :)) me sploh ni tako zelo bolelo … počupam te dlake 1x mesečno, vmes tudi kdaj še vedno z britvico, pa ni primerjave s tistim kar je bilo prej … zdej so dlake mehke, pol manj jih je in sem ful zadovoljna, priporočam, res.
britvica je nekaj najslabšega kar ženska lahko dela sama sebi. Dlake so trde, kot moške ja, z leti vse še slabše, fuj, sam brit jih ne!!!
Kupi si en dober epilator-depilator, ki dlake populi s korenino vred. Jaz si epiliram noge že preko 20 let in imam dlake samo še sem in tja, malo in še te so čisto nežne.
Seveda pa je najbolje, da hodiš k kozmetičarki na smolo, sam jaz za tja nimam denarja, torej sem dala nekaj denarja za res dober epilator, jaz imam philipsovega satinelle, super je, en poteg in gredo vse ven in depiliram se, ko so dlake še čisto male 1-2 mm dolge, torej me tudi nič ne boli.
Že res, da so britvice slaba naložba glede izgleda, če nisi vesten, glede trdih kocin, ki bodejo drugi dan po britju, glede…..vendar pa glede poškodb kože, žil popolnoma neškodljive.
Kaj pa trganje s smolo? Kaj pa vaše krčne žile? – aja to se vidi šele po večletni uporabi smole – Kaj pa vaša povrhnica? – vaša koža je kot največji organ močno prizadeta po depilaciji s smolo in resnično potrebuje kar nekaj dni rehabilitacije –
Ne vem no, res je, da želimo ženske lep izgled ( vključno s strupeno kozmetiko, botoksiranjem, … ) vendar nam za to našega zdravja res ni potrebno zapraviti.
Tudi jaz sem imela enak problem kot ga imaš ti. Po pravici povedano me je bilo sram iti k kozmetičarki s takšnimi dlakami. Nekaj mesecev nazaj pa sem se odločila in jih izpulila z silkepilom. Bolelo je ku hudič! Zdaj si jih izpulim en krat na teden in ni primerjave. Dlake so mehke in jih skoraj ni več. Po depilaciji si noge namežem z Veet proti vraščanju dlak Veet krema
Forum je zaprt za komentiranje.