Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Košarkarji nimajo energije za navijače, imajo jo pa za čapski žur s Severino

Košarkarji nimajo energije za navijače, imajo jo pa za čapski žur s Severino

Če imajo kakšne zamere, če se jim ne da igrat za SLO reprezentanco, zakaj niso bojkotirali olimpijade? Sami so se odločili, da gredo. Nihče jim ni nič dolžan. Bi raje šli na dopust in se posvetili karieri v ameriški in drugih ligah. Kaj se rineš na olimpijado, če ti je odveč in se ti ne da igrat, niti z navijači eno uro zažurirat? Kaj se siliš v to in blefiraš nekaj? Ostani v ZDA, ostani v Avstraliji, ostani tujini kjerkoli, in pozabi na Slovenijo dokončno. Saj zato si šel ven. Bodi lojalen tistim, ki te z milijoni futrajo, tistim, s katerimi pogodbe podpisuješ.

Pokasirala 100.000e za 7 ur zabave.. Tko se to dela, baje pa da je Doncicu ona sanjska ženska..

Odgovor na objavo uporabnika
in to bo…., 12.08.2021 ob 17:26

No, seveda imajo pravico svoj prosti čas organizirati po svoje.

Vendar večina gostov na tem srečanju pa je le rabila in tudi dobila pomoč. ko so si utirali pot v vrhove tega športa. Tudi navijači in zaposleni smo prispevali za to.

Dobro preberite, zapisala sem gosti na zabavi( ostali igralci).

Ja le redki so med njimi, ki bi s ponosom zapeli SLO himno. Kakšen je niti ne zna- morda bi se najbolj trudil novi Miha.

Le kaj si ti prispeval!

Foušija foušija, 12.08.2021 ob 14:35

Sami si takega žura ne morete privoščiti in vas foušija daje. Mi so tudi imeli Severino privat nekaj let nazaj in je naredila najboljši žur v mojem življenju! ??? ženska je carica in njena energija je nalezljiva!

Plačilo Slovenije ob morebitni kolajni bi pa komaj zadostovalo za 1 leto življenja brez službe! Ker si skupni znesek razdelijo vsi igralci v ekipi!

Nisem njena fenica, a to drži. Je že nekaj let, ko je bila na pikniku našega podjetja in lahko rečem, da njena energija res potegne. Pa čisto sproščeno se je družila.

Sicer nimam nič proti, da so imeli svoj žur, si ga zaslužijo, a zaradi najmlajših navijačev bi bilo pa lepo, da bi prišli.

Desperadodajka, 12.08.2021 ob 18:21

Če imajo kakšne zamere, če se jim ne da igrat za SLO reprezentanco, zakaj niso bojkotirali olimpijade? Sami so se odločili, da gredo. Nihče jim ni nič dolžan. Bi raje šli na dopust in se posvetili karieri v ameriški in drugih ligah. Kaj se rineš na olimpijado, če ti je odveč in se ti ne da igrat, niti z navijači eno uro zažurirat? Kaj se siliš v to in blefiraš nekaj? Ostani v ZDA, ostani v Avstraliji, ostani tujini kjerkoli, in pozabi na Slovenijo dokončno. Saj zato si šel ven. Bodi lojalen tistim, ki te z milijoni futrajo, tistim, s katerimi pogodbe podpisuješ.

To je edini način, da eni pridejo do pogodb. A ti misliš, da sem jim je šlo kaj za Slovenijo. Bodi no resna. Verjetno je tudi zadnjič, da je igrala v taki postavi. Priložnost je splavala po Savi tko kot otroc naše mežnarce.

Eden prej je lepo povedal, kako se tile reprezentančni asi in carji kislo držijo, ko se spusti slovenska himna. Komaj čakajo, da je bo konec. Če bi po pomoti spustili srbsko, bi se verjetno nevede avtomatično zagrabili za levo joško. Saj nimam nič proti, če prezirajo Slovenijo. Je pač ne čutijo kot domovino. Ampak naj imajo potem tudi balkanska muda, če se imajo za take hudoturčine in srbende in hrvatine in ne vem kaj, naj pokažejo muda in bojkotirajo reprezentanco. Ne se potem oportunistično usrat, požret svoj južnjaški ponos in nastopat, ker naj bi ti prineslo neke morebitne koristi. Izpadeš ista slovenska ljiga i cicija.

Imajo prav, ko so rabili pomoč države denarno ali stvarno niso od njih imali popolnoma nic

Mahajo naj si sami… Posranci s kravatami

To pa drži, 12.08.2021 ob 19:04

Nisem njena fenica, a to drži. Je že nekaj let, ko je bila na pikniku našega podjetja in lahko rečem, da njena energija res potegne. Pa čisto sproščeno se je družila.

Sicer nimam nič proti, da so imeli svoj žur, si ga zaslužijo, a zaradi najmlajših navijačev bi bilo pa lepo, da bi prišli.

Ona služi denar tako – pa če je tebi sproščeno bilo, al  pa drugim ne 🙂 Vse je strategija marketinga.  Cashflow. Smell of money…. Odvisno od višine zneska.

Ko ste pijani pa jasno,  melos seka sprošćeno in vse je lepo in rožnato 🙂

Nekdo me sprašuje kaj sem prispevala zanje.

Kot sem zapisala, Gostitelj se je kalil v tujini, veliko od njegovih gostov je gulilo naš parket….. ki je marsikje bil sofinanciran z žulji in delom naših ljudi.

Da spomnim, družina našega” Mihata” je izobesila SLO zastavo, ker je igral sin za našo državo. Naj bo, naj se zabavajo, sami škoda, da so se morali truditi na Zemonu, ko je pa tuje boljše, slajše in še bolj fensi.

Naj uživaji, naj jim bi lepo kjerkoli že bodo, samo da ne bo pristanek na realnih tleh prehiter in pretrd.

Top fan razočaran, 12.08.2021 ob 09:25

Toliko o naših košarkaških reprezentantih, ko je treba pozdraviti navijače v Ljubljani, uro, mogoče dve na odru in malo pomahati, kar je uspelo vsem olimpijcem drugim, so naši košarkarji preutrujeni, ko je treba imeti zabavo z Donćićem v elitnem dvorcu Zemono in se zabavati ob izbranih jedeh in pijačah ter skakati in vpiti celo noč ob Severini, ki je prišla prav posebej za njih, pa jim energije očitno ne zmanjka. Če bi jo vložili recimo v tekmo s Francozi…?

Če.furska posla pač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close