Najdi forum

korzika-livorno

ker imava trajekt in Livorna ob 9 zjutraj bi rada nekje v okolici Livorna malo pocivala v avtu..saj ne bi rada vozila vso noc. Kje bi bilo najbolj varno in primerno?

ko prispeva v Bastio, kateri kamp nama priporocate?

lep pozdrav!

Ojla, tam sem bil lani in je bilo super. Glede na to, da se šesto km ponoči kar lepo da prepeljat v enem kosu, svetujem da gresta direktno v pristanišče, se postavita v pravo vrsto in mirno zaspita. Tako se najbolje izogneš jutranji gužvi, pa še na dobro kavo greš zjutraj!!! Midva sva šla dol po vzhodni obali do juga in po zahodni do Ajača. Super izbira! Kampov je veliko, tako da enega preprosto izbereš. Splača se vama čimbolj selit iz kampa v kamp. če imata seveda namen pogledat cel otok. Ne pozabit na Cote, ne it v prvi kamp, ki je skoraj v mestu, ampak pojdita višje ob reki v hribe. Full dobro, Korziška varjanta Soče! No tolko na hitro. Lep izlet!

Mi smo ob enih šli iz postojne in v livorno prispeli nekaj pred osmo, z nekaj postanki in precejšnjo gužvo v livornu, saj smo ful časa vozili po luki…odhod trajekta 8.30
en kamp je takoj ko kreneš iz bastie dol proti V obali, ampak mi smo šibali nižje proti porto vecchio, ker so vsi rekli, da je ta V del obale precej nezanimiv..žal mi je, da nismo obislali dolino solenzare, ker je menda zelo lepa….tako naj to ostane izziv za drugič:)

ciao.
priporocam jug otoka, jaz sem ze 2x campirala v campu colomba v proprianu.
tam ima vsak svojo parcelico in je odlicna senca in prijazno osebje, lastnica govori odlicno anglesko in vsako jutro dobijo sveze bagetke!
propriano je na dobri lokaciji za izlete, nekje vmes med bonifacem in ajjacem pa po celini tudi porto vecchio ni dalec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close