Korona burleska
Seveda so se stvari tako odvijale, saj je vendar logično, če nismo imeli nič informacij oziroma le tiste, ki so nam jih po medijih servirali in so bile enkrat črne, drugič bele.
Glede cepiva takole: lani v jeseni se je zeloooo veliko obljubljalo. Kako vrhunska so, kako nas bodo 95% ščitila itd. Vse kao znanstveni dokazi in seveda so se ljudje logično veselili odrešenja covida s pomočjo cepiv.
Ampak, kaj je res, se pokaže šele potem v praksi, ko je že veliko ljudi cepljenih. In tisto o doživljenjski imunosti z eno do dvema dozama, lahko pozabimo. Tisto o 95% učinkovitosti tudi lahko pozabimo. Poleg tega imajo ta cepiva ogromno stranskih učinkih o katerih se v naši deželici še ne govori oziroma se mora molčati. Če greš kam čez meje pogledat, kjer se v raznih skupinah na netu pogovarja več 10.000 ljudi, ki redno poročajo, kaj vse so doživeli po cepljenju oni, njihovi svojci, prijatelji… prideš hitro do zaključka, da ta cepiva sploh niso hec in niti najmanj tako varna ter učinkovita kot nam hoče “stroka” to predstaviti. Če spadaš v tisto skupino, ki jim po cepljenju nič ni, fino, super. Ampak vsi ljudje nimajo te sreče in eni se že nekaj mesecev borijo s težkimi stranskimi učinki. Ostajajo prezrti. Pri nas so tudi samo glede Katje potrdili smrt in ljudje naivno mislijo, da imamo 1 smrt na 2 mio ljudi. Ja, eno dokazano in to samo zato, ker je oče šel v javnost. Koliko ostalih pa je pometenih pod preprogo?
Zdaj se že pojavljajo nekateri strokovnjaki, ki resno opozarjajo o škodljivih učinkih. Ampak so utišani na vseh koncih in krajih, ker oni pač nimajo pojma. Čeprav gre v enem primeru celo za virologa in imunologa, ki je delal na razvoju mRNA cepiv (dr. Malone). No, prilepim še linke z dokazi:
Prof. Bhakdi über wissenschaftliche Erkenntnisse zu “tödlicher” Covid-Impfung
Kaj si dovoli fašistična golazen. Pa naj še kdo reče, da se ne gre za politiko in fašistični režim.
https://dokumentarac.hr/covid-19/video-teniski-savez-australija-zabranjuje-transparent-sa-novakom-d/
Avstrijci proti fašizmu.
https://www.facebook.com/100001529076156/videos/4652978014752026
burleska iz medijev, 07.01.2022 ob 02:17
Malo za hec, 06.01.2022 ob 16:45
Razmišljam in počasi se začenjam počutiti kot bi živela v burleski
Zakaj? Saj sploh ne vem kje naj začnem ?
Uvedejo obvezne kirurške maske, ljudje kričijo, da kirurške maske ne ščitijo pred virusom. Priporočijo ffp2 maske, ljudje besno zatrjujejo, da so kirurške čisto dovolj, če ne kar brez. Ok, ostanejo kirurške maske, ki spet ne ščitijo pred virusom ampak najbrž, če smo brez smo pa zaščiteni ??♀️
Če gremo k šolam. Se šole zaprejo, reveži otroci trpijo, imajo težave z nespečnostjo, nervozo in ne vem kakšne vse tegobe, ker potrebujejo socialne stike. Se šole odprejo pod pogojem samotestiranja. Kar naenkrat socialni stiki niso več pomembni, najhujše zlo postanejo palčke za samotestiranje in otroci morajo zato po ukazu staršev ostati doma?. Ni pa bilo problem otroka testirati za morje. Takrat palčka še ni bila nevarna. Oba starša sta držala sončka, da slučajno ne pobegne in potovanje odpade ?? Kdaj so palčke postale nevarne, ne vem ??♀️
Če so še pred enim letom zaradi zaprtih šol imeli težave z nespečnostjo, zdaj preveč spijo, ker jim zaradi mask primanjkuje kisika. Mimogrede, kirurške maske, očitno ne preprečijo poti virusu, jo pa kisiku ??.
Na jesen 2020 ljudje “norijo”, da hočejo cepiva, da jih ne naredijo samo zato, ker želijo uničiti gospodarstvo in iz ljudi narediti reveže. Pridejo cepiva, si morete zamisliti, to je kar naenkrat največji genocid nad človeštvom, strup, čipi, 5G, imajo samo pogojno dovoljenje za uporabo….
Hjaa, saj Wifi res neverjetno dobro vleče po boosterju ?
Potem pa glej ga zlomka, Pfizer dobi trajno dovoljenje za uporabo. Ampak jebelacesta, če pa so javno objavljene sestavine cepiva, velika tajnost farmacije ??
Po drugi strani pa, ljudje, svetovne, tajne načrte za prihodnost izbrskajo iz ne vem kje. In to takšne že prevedene v slovenščino, ki omenjajo tako dr. Kreka kot dr. Beovičevo in dr. Ihana, ki očitno igrajo veliko vlogo pri vodenju teh planov ?.
Samo ni mi jasno kje so našli imena naših strokovnjakov, če pa so ti baje nula in nimajo pojma in ima že vsak FB uporabnik več znanja??…
Potem pa smo spet tam. Cepiva ne ščitijo pred Covidom, na Covid oddelkih ležijo samo cepljeni, ki so se okužili in zboleli za težkim potekom, kljub trem odmerkom. Ampak zdaj se sprašujem; Okužili s čim, če Covid ne obstaja? ??
Pa, da bo uganka še večja, Covid ne obstaja, ljudje pa še kar zbolevajo za Covidom in v bolnišnici tistim necepljenim, okuženim nočejo pomagati ampak jih z respiratorjem umorijo in jim celo s kisikom zamrznejo pljuča ??. Samo pismo a niso samo cepljeni v bolnišnicah????
Misterija, ki še ni razrešena, so prazne bolnice, polne cepljenih ljudi ?
Največja uganka pa mi je, kdaj hudiča bom že prejela tiste milijone, za katere sem plačana za širjenje lažne propagande??? Ker, res si močno želim kupiti en samotni otok in se odseliti tja, še s parimi ljudmi ???
Burleska, vam rečem ??. Verjetno sem še kaj pozabila, lahko me spomnite. ??
Tole je boljša burleska:
Fin povzetek.
Že pred časom sem rekla, da bi moral nekdo zmontirat izjave prej, vmes in zdaj. Nekaj takega kot zapis. Samo da bi bile original izjave naših vrlih umov cepilstva.
Kaj bodo povedali čez leto ali dve…
Mene je kar strah da so tako množično zajčke pikal… predvsem mlade … maturante ki so klonili
Končno si je nekdo upal povedati po resnici.
Avberšek: Omikron gre mimo cepiva, za 6. val pa bodo okrivili dvakrat cepljene
Forum je zaprt za komentiranje.