Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek koristno izkoriščen korona čas

koristno izkoriščen korona čas

Vsi so odstranjeni, eni zlahka, nekateri na silo. Brez obrazložitve, pojasnil in opravičevanj.
Vsi, ki so mi leta in leta pili kri, mi samozavest tiščali na tleh, ki so mi namerno zadajali duševne rane in filali svoj ego.
Sorodniki, sodelavci, sosedje, “prijatelji”, znanci…
Ostalo jih je samo za prste ene roke, teh se res veselim in uživam v njihovi družbi.

Koliko trpljenja zaradi teh pijavk, čustvenih vampirjev, ki so mi v moji hiši za mojo mizo dobesedno sesali življenjsko moč.
Iz leta v leto stalen strah, kdaj bodo nenapovedano prišli na obisk in mi srali po glavi, zmožni direktnih obtoževanj in napadov.
Velikokrat me je po odhodu obiskov reševal helex.

Na kratko. Preživeto otroštvo v številni disfunkcionalni družini, totalno ubita samozavest v rani mladosti, se nadaljevalo v šoli,
zakonu, službi. Pijavke so me takoj prepoznale in se nalepile name. Vedno in povsod. Včasih je bilo res peklensko, moči za
obrambo ali spremembo praktično nič.

Po novem jih pričakam pred vrati, uporabim zguljeno in prozorno opravičilo- nimam časa! Ne čakam njihovih odzivov, pred nosom
zaklenem vrata. O ja, da bi videli njihove face!

Dnevi postajajo lepši, zrak je bolj čist, smisel življenja se veča, zdi se mi, da ptice bolj veselo prepevajo.

Nekateri boste pomislili na izmišljeno izpoved… ko bi le bila.
Hvala za prebrano.

Enako tudi pri meni. Sem kar nekaj pijavk odstranila iz svojega življenja v zadnjem letu. Dober občutek, res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close