Koristne informacije z otoka VIR??
Eh, to je pa visek! Mislim sicer, da je Marjetica5 verjetno sarkasticna in se norcuje, ampak mozno tudi, da ni.
Vir je namrec na Hrvaskem sinonim izredne komunalne in arhitekturne neurejenosti, tega, kar se s hrvasko obalo ne bi smelo dogajat. Torej grdo, umazano, nikakrsna turisticna ponudba, nobene sence, nikakrsnih kulturnih spomenikov, podpovprecna obala. Sama skropucala od betonskih bajt za apartmane brez vsakega reda in opremljenosti.
Poleg Rijeke, Ploc in delov kastelanskega zaliva od celotne jadranske obale najslabsa moznost za pocitnice. Hvar, Korcula in Vis so pa seveda perle Jadrana.
Jaz ne vem, kaksen mizeren okus za pocitnice imajo Slovenci, vsaj po temle forumu sodec. Tunizija, Vir in Kasteli kot najljubse destinacije 🙁
laurusnobilis kar se sence pa opremljenosti otoka tiče je baje dobro poskrbljeno. Tut pitna voda ni problem vsaj pri teh k sva se midva dogovorila. Drugač pa mene boli kurac, če je apartma na črno pozidan. Pa prebral sem, da je pri svetilniku ena res huda plaža… in otok je 15 km tko da v najslabšem primeru se lahko hodva kopat na drug konc otoka…
Evo, slik z Vira kolkr češ.
Meni deluje kot drugod po hrvaški obali, kjer sem kdaj pred leti bila bila. Morje v redu, kaj več pa že težko. Pač kolikor slišim od drugih in kje preberem.
Glede mizernega okusa Slovencev za počitnice pa tole, nas je precej takih, ki sploh ne hodimo nikamor na Hrvaško, pa tud ne v Tunizijo, Egipt, Turčijo, kar so res najbolj pogoste destinacije Slovenskih počitnikarjev.
Forum je zaprt za komentiranje.