koristi v zakonu
ma ne vem no, kako korist pa imajo? Zoprno, sitno, tečno babo, ko nakažejo, da bi seksal, jo boli glava ali pa najde 1001 opravek, da ne bi blo treba. No, v velikih primerih je tko. Tam, kjer sta pa oba zadovoljna, pa tud sex magari petkrat na dan ne bo problem.
Če gledaš črno, potem tud vidiš črno.
Kateri pa v povprečju bolj “silijo” v zakon? M ali Ž?
Ko žensko enkrat popade materinski nagon, bo vse naredila, da bo oplojena. In ta čas bo tudi vedno pripravljena na sex – s tem moškega tako zmeša, da se je pripravljen tudi poročiti…
in že po enem letu je vse drugače.
Ženska je sitna, utrujena, obremenjena. Za sexat ji ni – a sesalec gonit, ooo to pa, tudi večkrat na dan. Dedca pohvalit, da je kaj dobro naredil? Bog ne daj, saj ni nič od njega. Itak nič ne zna, itak je zabit in je rabil samo čistilko, zato se je poročil….a otročku pri 25h letih pa mamica vse zlika in ga pohvali, kako je priden, ker je šel pravočasno na trening…
In potem se dedci znajdejo po svoje.
Torej, v večini ženska sama odloča, kakšne koristi bo potegnila od zakonske zveze z oplojevalcem.
Obstajajo tudi zakonci, katerim ni žal, da so poročeni, sodelujejo, se spoštujejo in se ljubijo. Da bi rekla svojemu možu, da ima koristi od zakona???? Takšne kot ima on, imam tudi jaz. Če je lepo meni, je njemu še bolj. Vem pa, da je razlika, če se poročiš po 10 letih ljubezni in pred 25 letom ali pa če se poročiš pri 29-35, potem, ko na prvem skupnem dopustu zanosiš….
Jaz pa na podlagi alstnih izkušenj trdim,d a imajo moški ogromne koristi v zakonu.
Imajo res zastonj sex ampak to je kot je omenjeno zgoraj precej premosorazmerno z njihovim vlaganjem v ta zakon. In ker večina ven vleče samo korsiti potem je kot očitno sexa premalo :)))
Jaz imam odkar sem se ločila (po 15h letih, tako da imam res dogotrajne in obsežne izkušnje zakona brez otrok, z enim in nato z dvema otrokoma) neskončno veliko prostega časa in tudi veliko denarja za lastne potrebe, ki jih prej nikakor nisem imela.
Nisem več perica, likarica, čistilka za moža (ki je bil očitno največji pujs, saj otroka ne posvinjata toliko, pa njiju se sedaj ko ne gledata lenobe od fotra na kavču pred TVjem-ki ga seveda ne gledamo več-da tudi prepričati,d a opravita kakšno zadevico doma), ker prej je slabi zgled vlekel 100/uro). Ker sta otroka pač na stikih takrat mora foter podkrbet za vozakanje in taksi službo v tistih popoldnevih,. Takrat mora tudi kuzhat in prav tako za vikende in men spet ni treba kuhat pol toliko kot prej. Pa še otroka nista tako neverjetno zahtevna pri hrani in zato tudi zapravimo neksončnokrat manj. Ni mi namreč treba kupovati nobene nezdrave hrane, nobene pijače, niti delikates in mesnin. Kljub temu, da je “zdrava” bio hrana precej draga vse skupa zapravim mnogo manj.
No denarja imam seveda ogromno ogromno več (pa četudi plačujem kredit, ki sem ga vzela,d a sem ga izplačala iz hiše), ker prej sem morala sama kriti vse položnice, vse ogromne storške hrane za otroka in zanj, pa čistila, pralna sredstva..pa vse do obleke tako za otroka kot zanj pa še stroške svojega avta je komplet obesil name. Prav tako sem morala vedno plačevati pol za počitnice on pa je kao “skrbel” za počitnice (japajade – pol sem morala vedno jaz primaknit!) in “investicije” (ki so bile izključno njegov luksuz. Jaz sem bila prej skoz v totalnem podnu od minusa, kupiti si nisem mogla nič za oblečt zase, na nobeno pijačko, kino, masažco in podbno nisme mogla it, ker mi ni ostalo nič. Sedaj pa viva la viva :))) Imam vse to in še več :))) (čas za to je neprecenljiv) Torej popolnoma izkušeno lahko trdim, da ženska nima v zakonu nobenih koristi, samo tlako in obveznosti in ji pol od utrujenosti zmanjka volje za sex. ker v knjigah tudi piše, da ženska lahiko sexa kadar ni utrujena in izmozgana in brala sem tudi, da je količina sexa v vezi popolnoma premosorazmerna s količino gospodinjskih del, ki jih prevzame moški. Tko ensotavna matematika je to. (je treba v zakon vlagat še kaj ne samo tiča!!!)
Danes, ko je veliko žensk nezaposlenih, ni več čisto tako, ker ženska za to, da pospravi, skuha in opere, dobi streho nad glavo, toplo posteljo, hrano, tuš, oblačila in še seks!
Hehe, je kar dobro vzajemno vse deljeno.[/quote]
90{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} žensk hodi v službo tako kot moški
In tako kot ženska ima tudi moški 2 roki za delat.
Danes, ko je veliko žensk nezaposlenih, ni več čisto tako, ker ženska za to, da pospravi, skuha in opere, dobi streho nad glavo, toplo posteljo, hrano, tuš, oblačila in še seks!
Si prepričan, da je vse kar dobro vzajemno deljeno?
Ne strinjam se s ttcbbm, ampak ona vsaj izhaja iz predpostavke, da oba delata in žena ob tem dela še doma.
Ti izhajaš iz poniževanja in tlačenja ženske. Ko je že tako na tleh, ker je izgubila službo, jo ti ponižaš še v plačano služkinjo, ki mora biti hvaležna, da ima moža, ki ji blagohotno omogoča, da si lahko v lastni družini zasluži za preživetje, in ne moža, s katerim skupaj prebrodi težke čase in se ji vsaj s tem, da je breme njemu in družini, ni treba ukvarjati.
Potem pa pravijo, da odnose razkraja kriza. Kriza je le pokazala resnični obraz odnosov.
Ne strinjam se s ttcbbm, ampak ona vsaj izhaja iz predpostavke, da oba delata in žena ob tem dela še doma.
Ti izhajaš iz poniževanja in tlačenja ženske. Ko je že tako na tleh, ker je izgubila službo, jo ti ponižaš še v plačano služkinjo, ki mora biti hvaležna, da ima moža, ki ji blagohotno omogoča, da si lahko v lastni družini zasluži za preživetje, in ne moža, s katerim skupaj prebrodi težke čase in se ji vsaj s tem, da je breme njemu in družini, ni treba ukvarjati.
Potem pa pravijo, da odnose razkraja kriza. Kriza je le pokazala resnični obraz odnosov.[/quote]
Izhajam iz predpostavke, da je preko 100.000 nezaposlenih in da je večina teh žensk.
Izhajam iz predpostavke, da je doma potrebno skuhati, oprati, zlikati, pospraviti,očistiti itd.
Izhajam iz predpostavke, da je potrebno plačati hrano, položnice, oblačila itd.
Izhajam iz predpostavke, da sta zakonca enakopravna in da prispevata vsak po svojih zmoižnostih!
Če je pospravljanje in likanje poniževanje, zakaj potem to delate? Jaz likam in pospravljam in čistim, ker sem rada urejena in imam rada urejen dom. Nikakor ta dela nima za poniževalna!
In če moj mož lahko poskrbi za finančno varnost najine družine, potem sem jaz verjetno toliko sposobna, da lahko skuham kosilo za najino družino! Ali bi naj bi zdaj celo dopoldne ponosno sedelea na kavču lačna, dokler moški ne pride domov, da mi pomaga kuhati, da ne bom ponižana??????
Kaj zdaj če sem brez službe, me morajo drugi streči in mi gladiti podlaki, da ne rjovem in da se slučajno ne bi počutila ponižano?
Kakšne budaleštine!
Ja, prav imaš, v krizi butnejo ven vse tiste, ki nimajo odnosa z možem, ampak je vse ena sama borba, da ja ne bo ona za en prstek več naredila kot on!
Draga moja, maš partnerja, zakonca, si vse deliš, pa ne na pol, ampak po svojih zmožnostih. Tako namreč reče matičar in ta matičar ima hudičevo prav! Vsak prevzame toliko, kolikor zna in zmore in kolikor mu čas dopušča! Moj mož, zdaj ne naredi nič drugega, kot da skuha ob vikendih, ko sva bila pa oba zaposlena, pa nikoli ni ostala nepomita posoda v koritu, otroci so bili vedno skopani in uspavani, posteljnina preoblečena, tla pomita, čeprav sem bila jaz v službi od 7.00 do 21.00!
seveda da more biti vse na pol!!!kaj mislš da mož ful naredi če čez vikend skuha kosilo????to je pa kao res ful velik al kako?ne bot smešna.ja seveda da je logično da zenska kuha če nima sluzbe in opravlja vsa ostala opravila.če pa dela isto kot moz v sluzbi pač ni logike vsaj v vsakem normalnem zakonu kjer je spoštovanje in ljubezen.kdaj boste dojel da je zenska VSE delala včasih,ko zenske niso hodile v sluzbo ne pa v sodobnih časih,sodobnih zokonih
Potem pa pravijo, da odnose razkraja kriza. Kriza je le pokazala resnični obraz odnosov.[/quote]
Izhajam iz predpostavke, da je preko 100.000 nezaposlenih in da je večina teh žensk.
Izhajam iz predpostavke, da je doma potrebno skuhati, oprati, zlikati, pospraviti,očistiti itd.
Izhajam iz predpostavke, da sta zakonca enakopravna in da prispevata vsak po svojih zmoižnostih!
Če je pospravljanje in likanje poniževanje, zakaj potem to delate? Jaz likam in pospravljam in čistim, ker sem rada urejena in imam rada urejen dom. Nikakor ta dela nima za poniževalna!
In če moj mož lahko poskrbi za finančno varnost najine družine, potem sem jaz verjetno toliko sposobna, da lahko skuham kosilo za najino družino! Ali bi naj bi zdaj celo dopoldne ponosno sedelea na kavču lačna, dokler moški ne pride domov, da mi pomaga kuhati, da ne bom ponižana??????
Kaj zdaj če sem brez službe, me morajo drugi streči in mi gladiti podlaki, da ne rjovem in da se slučajno ne bi počutila ponižano?
Kakšne budaleštine!
Ja, prav imaš, v krizi butnejo ven vse tiste, ki nimajo odnosa z možem, ampak je vse ena sama borba, da ja ne bo ona za en prstek več naredila kot on!
Draga moja, maš partnerja, zakonca, si vse deliš, pa ne na pol, ampak po svojih zmožnostih. Tako namreč reče matičar in ta matičar ima hudičevo prav! Vsak prevzame toliko, kolikor zna in zmore in kolikor mu čas dopušča! Moj mož, zdaj ne naredi nič drugega, kot da skuha ob vikendih, ko sva bila pa oba zaposlena, pa nikoli ni ostala nepomita posoda v koritu, otroci so bili vedno skopani in uspavani, posteljnina preoblečena, tla pomita, čeprav sem bila jaz v službi od 7.00 do 21.00![/quote]
Vidiš, tukaj se povsem strinjam s tabo. Nobeno delo ni poniževalno, (samo)poniževalno do žensk pa je bil napisan tvoj prvi post, pa če ti zdaj še tako težko pade. V njem si napisala, da žena za to, da pospravi, skuha in opere, “dobi” streho nad glavo, toplo posteljo, hrano, tuš, oblačila in še seks! Nič ne “dobi”, ker je vse njuno in si vse delita. In potem je tudi samoumevno, da bo čas, ki ga ima na voljo, sama izkoristila za to, da kaj postori doma, in tega ne bo delala zato, da bo “dobila” (si prislužila) streho nad glavo, toplo posteljo, hrano, tuš, oblačila in še seks!
Kakšne budaleštine!
Draga moja, maš partnerja, zakonca, si vse deliš, pa ne na pol, ampak po svojih zmožnostih. Tako namreč reče matičar in ta matičar ima hudičevo prav! Vsak prevzame toliko, kolikor zna in zmore in kolikor mu čas dopušča! Moj mož, zdaj ne naredi nič drugega, kot da skuha ob vikendih, ko sva bila pa oba zaposlena, pa nikoli ni ostala nepomita posoda v koritu, otroci so bili vedno skopani in uspavani, posteljnina preoblečena, tla pomita, čeprav sem bila jaz v službi od 7.00 do 21.00![/quote]
Vidiš, tukaj se povsem strinjam s tabo. Nobeno delo ni poniževalno, (samo)poniževalno do žensk pa je bil napisan tvoj prvi post, pa če ti zdaj še tako težko pade. V njem si napisala, da žena za to, da pospravi, skuha in opere, “dobi” streho nad glavo, toplo posteljo, hrano, tuš, oblačila in še seks! Nič ne “dobi”, ker je vse njuno in si vse delita. In potem je tudi samoumevno, da bo čas, ki ga ima na voljo, sama izkoristila za to, da kaj postori doma, in tega ne bo delala zato, da bo “dobila” (si prislužila) streho nad glavo, toplo posteljo, hrano, tuš, oblačila in še seks![/quote]
“Danes, ko je veliko žensk nezaposlenih, ni več čisto tako, ker ženska za to, da pospravi, skuha in opere, dobi streho nad glavo, toplo posteljo, hrano, tuš, oblačila in še seks!
Hehe, je kar dobro vzajemno vse deljeno.“
Veš, tudi pisanje, da ima moški žensko za sužnjo, da mu pere, lika in seksa, je poniževalno do moških.
Govorim seveda o situaciji, ki je danes pogosta, da je žena doma, mož pa v službi.
V primeru, da sta oba zaposlena, si seveda delo delita, ampak kako jim uspe deliti vse točno secirano na pol, bo zame vedno uganka – kaj potem vsak pere pol lonca in zlika pol rjuhe? hehe
Ne predstavljam si tudi, da delam na projektu, da sem odsotna od 7-21 in da potem zvečer še pomivam svoj del posode in skopam dugo polovico otroka, ki je že napol v pižami z napol prebrano pravljico.
Forum je zaprt za komentiranje.