Najdi forum

korektor

A poznate kakšen dober korektor za podočnjake ki ne zbledi, pred kratkim sem si kupila od Artdeco-magic c. pa mi čez uro ali dve kar zbledi in so podočnjaki vidni

Korektor praviloma ne zbledi ampak se vpije v kožo in zopet je viden temen kolobar oz. podočnjak. Mogoče bi poizkusila kakšno manj masno kremo za okrog oči, še najboljše pa je, če okoli oči pred ličenjem naneseš samo kakšen gel.

LP Jadranka

Se pravi da bi morala najprej uporabiti kakšen gel in šele potem nanesti korektor? Pa bo to pomagalo? Kaj pa drugače, kateri korektorji se vam zdijo v redu?

Ja, če na cel obraz naneseš kremo, ki je mastna je bolje da za podlago okrog oči naneseš kakšen gel, po možnosti je tudi proti podočnjakom (mislim, da ima tak gel Clarins kozmetika ). To so geli namenjeni negi kože okrog oči, ki jih lahko uporabiš tudi kadar se ne naličiš. Za obstojnost korektorja pa lahko probaš tudi Eye fix od Elizabet Arden. Ta ti bo dal dolgo obstojen make up tudi na očeh.
Jaz rada uporabljam korektorje od MF ali pa od Izadore so tudi fajn.

LP Jadranka

A je Eye fix kak korektor ali kaj drugega? Še nekaj bi vprašala glede pudra. Uporabljam od MF Creme puff in me zanima kaj delam narobe da mi čez nekaj ur zbledi?

Eye fix je kremna oz gel podlaga za obstojnejši make up, obenem pa je tudi zelo negovalen.
Creme puff lahko načelno uporabljamo direktno na kremo brez predhodnega nanosa tekočega pudra. Res pa je, da je zato malo manj obstojen, to pa zato, ker se kožne pore odprejo in tak puder dobesedno posrkajo in potem izgleda kot da je zbledel. Probaj nanašati prej vsaj tanek sloj tek. pudra ali pa za podlago izberi nemasten gel oz samo vlažilno podlago.
LP Jadranka

Se pravi da se najprej nanese Eye fix in šele potem korektor čez? A če je puder v prahu temnejši, a mora biti potem tekoči puder-kot podlaga svetlejši? Kaj pa je bolje za podlago, krema ali tekoči puder?

Natalija,

najprej naneseš Eye fix, potem korektor, ki mora biti malo svetlejši od kože, zatem pride tekoči puder v isti barvi kot je koža in čezenj daš puder v prahu, najbolje je da je za nijanso svetlejši od tekočega pudra.
Seveda pred vsem tem naneseš na obraz kremo.

LP Jadranka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close