Korčula
Pred tremi leti smo na Korčuli v hotelu Park preživeli prekrasen dopust. Edino kar me je motilo, je bil prevoz do tja. Potovali smo namreč z letalom do Dubrovnika in nato naprej z avtobusom do Orebiča in potem nas je mala ladjica prepeljala na otok. Če ne bi bilo vročine bi bilo še nekako za preživeti. Midva z možem sva dobila prekrasno sobo z atrijem na senčni strani, otroka pa nadstropje višje na sončni. Seveda sta malce jamrala. Drugače pa je bila hrana res carska. Otroka sta na sploh uživala, ker si se za zajtrk zmišljeval do mile volje in seveda si si lahko že zjutraj postregel z različnimi kolački. Tudi solatni bife ob večerjah je bil razkošen. Izbirali smo lahko med tremi menuji.
Skratka mi smo se tam imeli fino. V Relaxovih katalogih pa letos opažam, da so tam dodali razne novitete.Celo all inclusive.
Ja, res je, da imamo ljudje različna merila. Dejstvo je, da je meni Park kar všeč, blizu do mesta(Korčula je lepo mesto, zvečer tudi živahna), plaža je vredu, primerna tudi za otroke, voda čista kljub temu, da je marina zelo blizu. Hotel morda res ni naj, naj, sicer je pa bila vsaj lani cena zelo ugodna, primerljiva z zvezdicami. Je pa prednost all inclusiva, ki ga dobiš za ugodno ceno. Kdor išče nekaj več mu ta hotel verjetno ne nudi, kdor pa išče ugodno ceno in niti tako slabo je pa vredu. Tudi hotel Marco Polo zraven mi je bil všeč. Sicer dražji, pa malo boljši, čeprav stara oprema(če ni bil v kratekm obnovljen), pa vendar sta dva hotela bistveno cenejša od vseh drugih all inclusivov na Hrvaškem.
PS: Govorim o lanskih cenah, letošnjih še ne vem.
vse imaš tu
Viv,
mi smo bili pred 3 leti na Korčuli – majhna vasica Kneža (blizu Račišča). Ker nam je bilo zelo všeč, bi radi letos ponovili obisk, vendar bi tokrat želeli kampirat. Zelo dobrodošla bo vsaka informacija o kampu Kalac. Koliko je oddaljen od mesta Korčule (peš), kakšna je v kampu infrastruktura za otroke (igrala), kako je s senco, kakšna je plaža, skratka zbiram vtise. Če boš pa še dodala izkušnjo z ladjo iz Rijeke, si prava carica. O ladji smo mi že razmišljali l. 2003, vendar se nam je takrat zdelo predrago.
1000xhvala.
apk
Mi smo bili že trikrat tukaj v privat apartmajih nad naseljem Bon repos na Korčuli. http://www.geocities.com/korcula_apartmaji_juric/
Zelo umirjena okolica okoli hiše, daleč od hrupa, hkrati pa zelo blizu samega starega dela mesta Korčula (samo 20 minut) po urejeni in osvetljeni pešpoti ob obali, kot nalašč za večerne sprehode.
Forum je zaprt za komentiranje.