Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kopiram…. če lahko kdo pomaga družini

Kopiram…. če lahko kdo pomaga družini

[DRUŽINA PROSI ZA POMOČ]

Na nas se je obrnila družina, ki poleg očeta in matere vključuje še sedem otrok. Štiri od sedmih otrok je mamica imela v prejšnjih zvezah, zato bi družina morala prejemati preživnine od prejšnjih dveh materinih partnerjev. Eden izmed bivših partnerjev preživnino redno plačuje, medtem ko je drugi ne plačuje oz. družini grozi s fizičnim nasiljem. Zaradi groženj je mati podala kazensko ovadbo, ki ni obrodila sadov. Poleg sedmih otrok ima oče še eno hči v skupnem skrbništvu s prejšnjo partnerko; za to hčerko redno plačuje preživnino.

Družinski oče je bil do nedavnega redno zaposlen. Ker je delal kot delavec za najtežja fizična dela v nevarnem delovnem okolju (ex cona), je od poletja v slabem zdravstvenem stanju. Imel je dve poškodbi noge ter poškodbo očesa. Poleg tega trpi za visokim krvnim tlakom ter se spopada s hudo depresijo. Ker se je stanje le še slabšalo, je moral večkrat na psihiatrični oddelek. Prošnje o premestitvi na drugo delovno mesto so bile zavrnjene, prav tako vse prošnje za delo v drugih podjetjih. Mamica je še na porodniškem dopustu.

Družina prosi za pomoč pri nakupu ????????, ??????, ???????????? ????? ??? ????????̌??? ?? ?????? ???????.

Kdor bi želel družini pomagati, lahko svoj dar nakaže na naš TRR SI56 2900 0005 0387 865 (Banka Unikredit d.d.) in zraven pripiše ????? ???? (sklic je pomemben, da vemo, za katero družino je denar namenjen).

Za vsa vprašanja sva na voljo na številki 040 665 171 ali na mailu prezivim@zavod-zivim.si. Lahko nam tudi pišete zasebno sporočilo.

Za vsak dar se iskreno zahvaljujemo!

Veseli bomo vsake delitve objave!

Anja in Žiga Maver

ekipa programa preŽIV!M

Sedem otrok? Resno?

Iz kje je to?

@zajci

Sem tudi jaz hotel uprasat povedat kaj…

Ako ne mozes pomoc nemoj ni odmagat.

Sem za pomoč. Tako, da se neodgovornežema takoj vzame otroke, neodgovorno fehtarico z večno srbečim mednožjem in njenega najnovejšega fookača pa sterilizira. Namesto da se taki plodijo kot zajci, naj se raje oprimejo dela. Potem jih tudi mednožje ne bo toliko srbelo. In naj že nehajo razmišljati, kako so drugi dolžni poskrbeti za njihov naraščaj, ne pa se samo ukvarjati s tem, kje ga bodo spet namočili, oziroma kako najti nekoga, ki mu bodo spet nastavile.

Takšno fehtarjenje je norčevanje iz delovnih in odgovornih ljudi.

Komaj čakam, ja, da bom težko prislužen denar, ne več mlada in čisto zdrava, šenkala babšetu, ki ji ne gre drugega po glavi kot le to, kako se bo gonila in živela na račun drugih.

Bolj mi je žal za tipa. Očitno ima neki zjeban šiht potem mu pa še baba pripelje 300 otrok od prej, pa še ene 50 mu jih nameče ven.

Saj bi bil vsak depresiven.

psihiatrični bolnik in sedem otrok treh sort?

in zakaj ima mama po 4 otrcih še več otrok ?če dva z drugim ????norrro res.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close