kOPIJA NOVA – kdaj so se tako pokvarili?
Čebela_adela, 06.09.2024 ob 10:34
naročili junija, dobili v začetku avgusta, kot vsako leto. letos še malo prej, kot ponavadi, me je presenetilo med dopustom.
a ni pri naročilu vidno, kaj imajo na zalogi in česa ne?
Seveda, vse kar smo naročili je bilo “na zalogi”, ko je paket prišel je manjkalo veliko stvari.
midva že od prvega razreda kupujeva kar fizično v dzs, če česa ni pa v mk.
tako da nimam izkušnje z njimi.. le letošnji seznam, ki ga ravno s kopije nove berejo (navodilo šole), je bil malo pobrklan, ean kode in naslovi se glih niso ujemali ?, ampak je vse prav dobil, je pa prodajalka je imela malo več dela ko je preverjala te napake.
Ni bilo težav, ne letos ne prejšnja leta. Naročam pa prek njih že več kot 10 let. Glede neodzivnosti me pa malo čudi, saj ne gre za navidezno “kaselc” podjetje, ki bi se lahko skrivalo za emalom, temveč imajo pisarne in skladišče v Mariboru, odprto za stranke vsak delovni dan. Letos sem prevzela osebno na njihovi lokaciji in kot vedno zelo prijazni. Brez pripomb.
Zartrose, 06.09.2024 ob 10:38
midva že od prvega razreda kupujeva kar fizično v dzs, če česa ni pa v mk.
tako da nimam izkušnje z njimi.. le letošnji seznam, ki ga ravno s kopije nove berejo (navodilo šole), je bil malo pobrklan, ean kode in naslovi se glih niso ujemali ?, ampak je vse prav dobil, je pa prodajalka je imela malo več dela ko je preverjala te napake.
Zartrose nehaj. Ti nimaš otrok. Pa tudi če bi jih imela, niso menda 20 let v osnovni šoli?
Predlani in nekaj let mazaj vse ok. Lani nekaj manjših težav z manjkajočimi in napačno poslanimi izdelki. Že lani jih je bilo težko priklicati, a so se naposled prijazno odzvali. Letos pa katastrofa. Ful manjkajočih izdelkov. 31. 8
Sporočilo, da jim ostalega dobavitelj ni dostavil, brez podatka, kdaj bo
3x vrnjeni napačno poslani pripomočki, ki niso bili niti skladni z dobavnico. Klicali vsaj 30x v njihovem delovnem času in vsakič naposled tapknili zvezdico, ki naj bi sporočala, da vrnejo klic. Nikoli nič. Obupala, v torek javila, da odstopamo od nedostavljenih izdelkov, naredila izračun, koliko so nam dolžni. V četrtek in petek prišli paketi, ki so bili takoj vrnjeni. Danes, v soboto, odgovor na mail, da nam bodo vrnili skoraj 200 eur, ko bodo dobili vrnjeno. Vse smo plačali vnaprej julija. Skratka, katstrofa. Nikoli več.
Mi smo tudi naročili junija, prispelo naj bi v zacetku avgusta. Jih kličem, da nas v začetku avgusta ne bo doma in naj pošljejo kasneje. Da ne bo ležalo pred vrati. Si je dečva na telefonu zabeležila in mi ponovila: dogovorjeno gospa, sem zapisala, da pošljemo po 20. avgustu.
Me kličejo prvi teden avgusta, ko smo v tujini. Poštarji. Da so pred vrati s paketom od Kopija nova.
Hebala vas kopija.
Pri njih sem naročila prvič, zadnjič in nikoli več, ko je bil otrok prvošolček. Praktično vse potrebščine, od zvezkov dalje. Plačala s kartico, potem pa dobim paket z odkupnino par evrov!? Halo?! So mi zaračunali plastelin, ker pri mojem naročilu kao ni imel cene… A-a? Če plačam s kartico, je to najbrž zato, ker ne mislim plačevati po povzetju… Mislim, ko bi me vsaj poklicali, ali pa poslali položnico za tisti plastelin… mi je film počil in sem jim zagrozilo s tržno inšpekcijo. In opravila z njimi za vedno!
Forum je zaprt za komentiranje.