Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kopel s sodo bikarono danes

kopel s sodo bikarono danes

Evo, sem si privoščila kopel z sodo bikarbono in soljo, ko je včeraj ena priporočila, ko sem jaz spraševala glede ustne vode, ki jo narediš s sodo b.

Moram reči, da je to fenomenalna stvar. Koža mehka, nežna. No, tudi sicer je moja koža ok, ampak vseeno tole kmalu spet ponovim.
Potem sem si še pete zdrgnila spotoma, ko sem zaključila s kopeljo. Samo enkrat, dvakrat potegneš in se vse lepo odstrani dol. Ok, saj nisem imela veliko, ampak kar sem imela, sem v sekundi, dveh odstranila, brez pacanja, svaljkanja, luščenja…
Krasno, res. Priporočam.

To je bil moj nasvet ja, jaz sem pa probala umit lase z sb. Trenutno so lasje še mokri, ampak sem si umila najprej s šamponom, nato pa še s sodo, potem sem pa dala balzam. Čitim, da je večji volumen. :)) Zdej imam gor še navijalke, efekt bom pa videla zjutraj.

Aja, me veseli, da ti je všeč, ja koža je res super mehka po kopeli. :))

Aja, še ena pozitivna stran take kopeli, kar sem včeraj pozabila napisat, je tudi ta, da je soda b. full bazična, in na ta način (skozi kopel) se tudi razkisaš. To je pa tudi super.

Evo, to je pa tudi super!

Ja,ja, volumen… Boš videla… 🙂

Ah dajte no. Kot otrok, ki dobi novo igračo. Kar naenkrat je soda bikarbona čudežno sredstvo za vse. Po enem mesecu jo boste pa že vse pozabile, kot ste do sedaj še vse čudežne reči. Zakaj? Ker so daleč od čudežnosti. Za nekaj so dobre, za drugo ne, za tretje pa škodijo. Kot vse, s čimer pretiravamo.

A ti je treba že v štartu “otrokom” veselje vzet!

Ja itak, kar skozi kožo ha ha ha. Kake oslarije pišete, kot da ne bi vedele ama nič o anatomiji.

Ja itak, kar skozi kožo ha ha ha. Kake oslarije pišete, kot da ne bi vedele ama nič o anatomiji.[/quote]

Baje tudi švicamo skozi kožo?

Tudi sama bom uporabila to s.b., da se razkisam………hahahahaha (spet smeh do solz…ta Mon..) Tenx

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close