Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kopanje tam polepša kožo?

Kopanje tam polepša kožo?

Nekoč sem slišala pogovor, kjer je bilo omenjeno, da kopanje v Termah 3000 ali Lendavi zaradi specifične termalne vode pomaga pri odpravi kožnih nepravilnosti, peg, starostnih znamenj …

Lotila sem se raziskovanja po internetu in ugotovila, da je voda v Termah 3000 “nafta”, v Lendavi pa “parafin”, omenjeno je tudi, da sta obe dobri za kožo, kakšnih konkretnih informacij pa nisem našla. Spletne strani imajo precej slabe.

Me pa zanimajo vaša mnenja in izkušnje, koliko je na tem resnice.

Ja, črna voda iz Moravskih Toplic je znana po tem, da čisti kožo, torej pomaga pri odpravljanju aken in mozoljev.

Konkretno ne bi vedela, kje bi našla še kakšne podatke o tem.

Glede lendavske vode imajo tam neke letake … si sama nisem čisto dobro zapomnila, priporočajo za kožne bolezni. Za pege in starostna znamenja ne bi vedela, ne zdi se mi verjetno, bolj za kakšne brazgotine.

Nekaj piše tukaj:

http://www.sava-hotels-resorts.com/destinacije/lendava/programi/zdravstvo/parafinska-voda/

Se pa tudi občuti, da je voda drugačna, po barvi in nekakšem ovoju, ki ga pusti na koži, mogoče si malo bolj gladek/spolzek, ampak ne dosti.

Saj to zadnje se tudi meni zdi bolj malo verjetno, ampak to sem pač nekje slišala. Ni boljšega mesta za preverit, kot je SČ 🙂

Spletno stran pa imajo, po mojem mnenju, zelo slabo. Poleg tega bo vsako podjetje hvalilo svoje izdelke, zato sem raje vprašala za mnenje tiste, ki imajo izkušnje.

Kakorkoli, mi priporočate it tja? Terme 3000 ali Lendava? Najbolj me zanimajo izkušnje glede vode.

Iz prve roke – bila sem tam, koala sem se v nafti in res sem še dolgo imela lepo mehko kožeo. Se ne sprenevesdam, res je tako. Tudi obnohtna kožica, trda koža na podplatih, komolci – res take kože nisem imela že dolgo, dolgo.

Priporočam. Je pa res, da je obvestilo, da ta natna voda ni razkužena…..

To je v Lendavi? Ni razkužena? SUPER!
Spadam namreč med tiste redke, ki ne razkužujemo straniščne školjke vsak dan in se ne bojimo bakterij na vsakem koraku. Bolje naravne stvari kot pa klorirana, dezinficirana in ne vem še kakšna voda.
Me že mika it tja …

v termah 3000 – nič bat

… jaz sem si pa v termah 3000 pridelala težave s kožo (srbeči flek) in se stanje po nekaj letih končno umirja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close