Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kopalnica. Namesto ploscic….

Kopalnica. Namesto ploscic….

Ze pred casom sem nekje videla, da zdaj v kopalnice namesto ploscic, namescajo taksne pralne stene. Ne vem kako so velike. Lahko, da 1×1, 2×2… ne vem. Vem, pa da mi je bilo vsec videno. Sploh, ker je izgledalo kot, da ni fug. Ker bomo v kratkem prenavljali kopalnico, me zanima, ce kdo pozna to zadevo in kako se obnese. In kako se tej zadevi sploh rece, da vem iskat na netu

Ultrapas, steklo, vinil… Kakor si lahko das na mero narediti plosce za kuhinjo med omaricami, jih lahko uporabis tudi v kopalnici.

Delno imamo mozaik, delno beljenje s posebno barvo – pralno.

Jaz sem v kopalnici steno prebarvala z nekakšno sintetično barvo, kakršno imajo v bolnicah. Super je. Steno čistim in drsam tudi z grobo gobico in ostaja nepoškodovana. Kupila sem jo v Merkurju. Trgovec je kar hitro vedel kaj hočem, samo stene v bolnici sem omenila. Je pa ta barva nekoliko dražja.

To so l pralne svetleče ali mat barve na lateks osnovi za obremenjene površine – Jupol, Helios od domačih, pol pa še avstrijske znamke…..

Mogoče si pa mislila TADELAKT.
Samo to bi bilo fajn dobiti nekoga, ki zna.

https://www.google.com/search?q=tadelakt&rlz=1C1WPZA_enSI716SI716&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi6ldDin9vfAhXRyqQKHQYUCzMQ_AUIDigB&biw=1347&bih=868

Tam, kjer bo tuš ali banja, še vedno priporočam ploščice. Povsod drugje pa pralna barva zadostuje. Za tla pa epoksi.

A pa epoksi ne drsi na tleh, ko je moker? Ker je tako zelo gladek… Bi se ga dalo dati tudi na stene?

A pa epoksi ne drsi na tleh, ko je moker? Ker je tako zelo gladek… Bi se ga dalo dati tudi na stene?
[/quote]

Kaj je to epoksi, a je to tisti dekorativni beton, menda se meša z epoksi maso? A to že kdo dela pri nas po razumni ceni?

Kaj je to epoksi, a je to tisti dekorativni beton, menda se meša z epoksi maso? A to že kdo dela pri nas po razumni ceni?
[/quote]

Epoksi je smola. Zelo odporen material.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close