Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kopalnica

Kopalnica

Koliko pogosto jo čistite, kaj očistite in koliko časa vam vzame.

Tedensko, vse( ploščice, umivalnik, vrata, omarce zunaj, pralni stroj, tuš kabina, wc in tla). 50 minut do 1 ure.

Imamo res majhno, vsak dan lijak in školjko. Banjo in tla sproti. Enkrat tedensko ploščice, omarico, vrata. Če je treba pogosteje, pa pogosteje. Ne porabim več kot eno uro, tudi ko grem v detajle. Ni kej.

Trenutno jih generalno ne čistim sama tako da ne vem. Verjetno res kakšno uro na kopalnico čeprav nikoli niso ravno umazane ker se sproti puca. WC in lijake se dnevno briše, tedensko pa gospa detaljno počisti tuš, banjo, lijak, ogledalo, radiator, ploščice, omare, odtoke…stroje imamo drugje. Vrata se ne pucajo tedensko, samo kljuke.

ne čistim pogosto, enkrat letno obrišem poličke, ko ratajo zamaščene. Banjo čistim po potrebi, vsekakor pa vsakič, kadar ko iz nje poberem umazano posodo, to je recimo 1x na 14 dni. Ogledalo 1x letno, ko je tolk pošpricano od supersonične ščetke, da je do polovice gor bela fasada. Za stranišče imam pa wc račko, ne pucam posebej.

Pomivali skoz? A serjete po njih? Spomnim se še, ko sem kopalnico končal, sem jo konstrukcijsko pomil, in to je to za en let.

Pomiva oz  razkamnjuje se edino tiste okoli banje, ker imamo skor bazen in je valda vse polit.

1x na tedn obrijem brado in umijem mušl.

Ostalo se v bistvu sproti, tko, da generalke v bistvu ni…

V drugi kopalnici, kjer so stroji, se pa večkrat sesa, ker se sprožajo  nitke od sušilca/cunj, in je pač pisan prah…tuš kad je prazna oz za skladišče, je treba samo prah pobrisat  vsake tolk, je nova že 4 leta….

To je pa to.

Še najbl pogosto se pomije okn in polica, k se prah nabere, pa zuni je poscana od dežja.

Si ne predstavljam da bi vsak dan drgnila. Pri 3 vcjih, 2 tuših, 1 kadi, 2 bidejih in pri 5 umivalnikih lahko cele dneve le čistim. Enkrat tedensko jih spuca čistilka, mi sproti čistimo le vc.

Eni imate pa res časa na pretek.

Odgovor na ploščice: Ja, pri nas se ful nabere enga praha pa nimamo niti okna v kopalnici tako da nimam pojma odkod? Ploščice okoli školjke pa itak, da ne govorim??‍♀️ pa saj mi ni težko, no, ne se razburjat.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8255, 06.08.2021 ob 16:42

Odgovor na ploščice: Ja, pri nas se ful nabere enga praha pa nimamo niti okna v kopalnici tako da nimam pojma odkod? Ploščice okoli školjke pa itak, da ne govorim??‍♀️ pa saj mi ni težko, no, ne se razburjat.

možu reč naj nacila pištolo al pa nej gre ven na travnik scat

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close