Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kopališče Kodeljevo

kopališče Kodeljevo

Pred leti sem z otroki kar veliko zahajala na kopališče Kodeljevo. Zdaj me ni bilo sigurno 10 let na tem kopališču. Ker pa sem se preselila čisto v bližino kopališča in letos ne nameravam nikamor na dopust razmišljam, da bi hodila na bazen. Zanima me če katera hodi kaj na Kodeljevo in kakšno je stanje,pa cena vztopnic za odrasle.

Pred leti sem z otroki kar veliko zahajala na kopališče Kodeljevo. Zdaj me ni bilo sigurno 10 let na tem kopališču. Ker pa sem se preselila čisto v bližino kopališča in letos ne nameravam nikamor na dopust razmišljam, da bi hodila na bazen. Zanima me če katera hodi kaj na Kodeljevo in kakšno je stanje,pa cena vztopnic za odrasle.

http://www.zavod-tivoli.si/index.php?page=letno-kopalisce-kodeljevo

kar urejena scena, travca, tobogani itn, slovenščine pa praktično ne slišiš….

Pa samo briasčo in kremo za sončenje s sabo…cel kup romskih otrok, ki poberejo vse igrače, žoge, rokavčke, tastari jih pa potem pod lesene ležalnike skrivajo. Doživela na lastni koži lani…ko smo prišli z otroki iz bazena, ni bilo niti ene igrače…kanglice, zalivalčki, špriskoti, neke plastične živalce…poleg so bile številčne omenjene družine. S hčerko va naročju sem šla okoli njih in našla vse naše igrače. Rekla sem, da to je pq naše, pobrala in odšla. Mene Kodeljevo več ne vidi, pa tudi sama stanujem zraven.

lp, peggy

Hvala za komentarje. Mislim, da ne bom šla. Vidim da je še vedno tako, kot je bilo pre 10 leti.

Verjetno bolje da se zapeljete do Lagune.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close