konvertiranje v mp3
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Arhiv › Računalništvo, telefonija, internet in televizija › konvertiranje v mp3
Sem si downloadala dBpowerAMP in sem želela konvertirati en audio disk v mp3. Ko pa pritisnem “convert”, mi programi javi, da teh fileov ne more brat.
Mi lahko kdo pomaga??
In ali je ta program res na voljo samo za 30 dni, ko ga downloadaš?
Hvala!
Poskusi program CDex
Hvala, sem naredila v tem programu in je nekaj mlel…zdaj pa pojma nimam, kam je shranil te mp3 file!? Lahko pomagaš?
Ej, koza jaz, sem napačen program downloadala:))
Zdaj imam cdex_151.exe , a je to to?
In je prav če kliknem “extract audio files to compressed audio files”?
joj, kako sem bosa!:))
HELP!
sori, ampak jaz se ne znajdem:))
imam samo menu, da konvertira v wav file…
skratka, mislim, da se nekaj casa ne bom konvertirala!:))
In je prav če kliknem “extract audio files to compressed audio files”? Je prav, če hočeš iz avdio CD-ja convertat v recimo MP3. Saj imaš tam spodaj opcija v kateri format ti naj converta. Spodaj levo oziroma na sredini. Poglej…
Lp, Max
Ja, ja, to hočem!:))
Samo ej, res ne vem,kaj delam. In kaj potem, ko mi napiše “status OK”? Kje je zdaj ta file na računalniku??
v Cd exu pojdi na setting, potem jeziček local cddb, tam pa je cddb path oz pot, kamor se ti shranijo mp3 – ji
Pojdi na: Options –> Settings –> Filenames –> in tam kjer piše WAV -> MP3 in Recorderd Tracks določi pot, kjer bodo shranjene datoteke.
Lp, Max
No, sem našla file, hvala vsem za pomoč!
In kje so bili…
Lp, Max
Po difoltu so v mojih dokumentih/moja glasba…
V documents and settings, administrator, my documents, my music…saj veste:))
Samo jaz nisem imela pojma, kje to sploh iskat, tako da hvala še enkrat za pomoč! Se bom počasi še kaj naučila:))
Forum je zaprt za komentiranje.