Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kontracepcijske tabletke in padec libida

Kontracepcijske tabletke in padec libida

Moja zgodba se začne pri mojih 16ih letih ko sem prvič prešla na KT saj sem imela takrat že prvega “resnega” fanta. Takrat so se mi je KT zdele super zadeva saj moj bivši fant ni hotel imeti kondoma jaz pa tudi nisem hotela zanosti. Pa še vrnimo v sedanjost ko pri svojih 26 letih nimam želje po intimi /seksu. S sedanjim partnerom sva skupaj 5 let… Vse tipi topi razen v spolnosti se vse nekako “ugreza”. Težava je najbrž v meni saj ni važno koliko in kako se moj partner potrudi, da bi prišel do seksa mene še vedno ne pripravi do tega da bi vsaj bila mokra. Večkrat mi gre samo na živce. Grem pa tudi sama sebi na živce ker bi se večkrat tudi sama želela podati v spolnost ampak me telo ne uboga. Vedno se morem umsko pripraviti do tega, da se prisilim v to dejanje, nikoli ni nič več nič spontano. Se mi pa to dogaja kakšne pol leta. Sama sem se odločila da bom zamenjala KT oz. Sprobala čisto drugo zaščito, ki ni hormonska pa bomo videli, če bo kaj boljše. Vseeno pa me zanima vaše mnenje, izkušnje…

Če želiš živeti takoj prenehaj s KT! Strup za telo in dušo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close