Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kontaktne leče in meglenje

Kontaktne leče in meglenje

Imam nove kontaktne leče in zjutraj, ko jih vstavim v oko je vse ok. Ko pa v službi nekaj časa gledam v računalnik, se mi začnejo megliti…torej komaj kaj vidim, tako da si jih moram enostavno dati ven, če hoče delat.
Drugače pa leče nosi že vrsto let in tudi redno obiskujem zdravnika.

Kaj bi to bilo? Ima kdo potobne izkušnje?

Ja, iste težave. Pojavile so se, ko se je tekočina (Opti free) spremenila – zdaj se imenuje Replenish in mi ni pol toliko ok kot je bila prejšnja.

Zame edina rešitev: lečo ven, na dlan, par kapljic tekočine, podrsat s kazalcem, sprat, nazaj v oko. :/

Kaj pa če bi bilo to povezano s suhostjo očesa? Bi bilo možno to popraviti z umetnimi solzami?

Ne vem no, samo naglas razmišljam.

Ja, seveda. Pa tudi delo z računalnikom ni nič fajn za oči.

Jaz bi ti sicer svetovala, da se oglasiš pri okulistu.

To je normalen pojav pri nošenju kontaktnih leč. Proti večeru jaz skori več nič ne vidim 😉

Pod lečko se čez dan nabira sluz, pa tudi od ličil kakšna usedlina.
Jih je priporočljivo splahnit tudi 2x na dan.

Se je pa meni precej izboljšalo vse skupi ko sem tekočino zamenjala. Zdaj imam Bio Truth al neki podobnega.

Lp

Tudi pri meni je bilo tako,ko se je spremenilo ime tekočine.V lekarni so me prepričevali,da je kriva leča,v resnici mi tekočina pod novim imenom ni več ustrezala.Končno sem jo našla pri enem privat optiku.s čisto drugim imenom in nimam več težav.

podobne probleme sem imela tudi jaz.
sedaj uporabljam tekočino Gelone in nimam več težav.
http://www.moje-lece.si/19_gelone
Če imaš slučajno enako.

Jaz uporabljam trde leče in imam tekočino Boston.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close