Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kontaktirajte me!

Kontaktirajte me!

Ali gre še komu tale fraza, ki se je zadnje časa razpasla na jetra? In to zasledujem tudi v “visokih” krogih. Obratno pa sem zelo navdušen nad “emajliranjem” 🙂

:-)))

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Ja meni. Za emjaliranje pa sem rabil nekaj časa, da mi je potegnilo.

Kontaktiraj me, pa ti povem :-)P

Mogoče bi pa radi “fulkontakt”? 😉

Emajliranje je pa svetovno :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Poraženec vidi problem v vsakem odgovoru. Zmagovalec vidi odgovor na vsak problem.

ja, zakaj bi poenostavili, če lahko zakompliciramo

mi tudi ni všeč posredovati

V kako “visokih” krogih se pa giblješ?

Tole vprašanje bom preslišal 😉

Pazi, od višine se zvrti.

ja, o tem je enkrat pisal tisti gospod v jezikovnem kotičku v Nedeljcu.

Meni je to tako grozna fraza! Pa sem mislila, da gre samo meni na živce, ko jo vsi ostali tako veselo uporabljajo!

..MA sej veš politika – poslanci…hihihihhahhaaaaaaaaaaaa..tam je naš Plemeniti….hahhaaaaaaaaaaaaaaa

Meni grejo vse take tujke zelo na živce, sem včasih prav zoprna, ko komu zatežim, da je “problem” tujka, ki ima čisto v redu sopomenko “težava”…

Ja, meni blazno. Pa še mož jo rad uporablja:((.

Ne, ljubica, sem pošten davkoplačevalec! 😉

Kako se ti zdi pa – meseđirati??? Tudi prav pogosto slišano zadnje čase.
LP

Jaz napišem za dodatne informacije me lahko pokličete po telefonu št. ali prosim, da me pokličete, da se dogovoriva ………, sem v premalo visokih krogih, da bi me že doletelo to kontaktiranje.:-))) Morda kdaj po telefonu, se ne spomnim, pisanja s takim izrazom bi se pa gotovo spomnila.

Zadnje čase se v pogovorih oz. intervjujij na TV in radiu (pre)pogosto uporabljata besedici “pač” in “v bistvu”. Prepogosto uporabljanje teh “mašil” kot se takim besedicam reče, je postalo prav moteče, če ne celo zoprno, vsaj meni. Mislim, da je to pomanjkanje besednega zaklada?

Prav tako me vedno bolj moti in prav prežim na to, kako bo npr. gost pri dnevniku odgovoril novinarki – voditeljici ali voditelju dnevnika na njegovo zahvalo: “Hvala, ker ste bili gost v našem studiu!” V 99{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} gost odgovori: “Hvala tudi vam!” Kar je milo rečeno, neumno. Redkokdo še zna odgovoriti s preprosto in edino logično besedico: “Prosim!”
LP

Hvala tudi vam razumem včasih kot dejansko zahvalo, da so nekoga povabili in je bodisi pojasnil in si je tega želel, bodisi je s svojim nastopom naredil reklamo sebi, svoji organizaciji, podjetju, v teh primerih razumem, da se na koncu zahvalijo, bom pa zdaj verjetno bolj gledala, kdaj se bo kdo po nepotrebnem zahvalil.

Madona, še vedno mi ne potegne – emajliranje :))))

hello dear. my name is Angela…
I want sex! Here are my photos – bit.ly/3lrSiPT

Odgovor na objavo uporabnika
Miawb, 16.12.2021 ob 01:55

hello dear. my name is Angela…
I want sex! Here are my photos – bit.ly/3lrSiPT

🙂

Hey … my name is Dorothy!!
I love oral sex! Write me – bit.ly/3d763Pu

Odgovor na objavo uporabnika
Juliayl, 22.12.2021 ob 18:53

Hey … my name is Dorothy!!