konstantno objavljanje otrok po socialnih omrežjih
Zakaj je to potrebno, komu to koristi, zakaj moramo vsi vedeti, kdaj je vaš sonček prvič shodil, je prvič lulal v kahlo, poslinil vse naokoli? Koga to briga? Lepo,da je otrok napredoval in vse samo ni pa treba tako pretiravati s tem. To res redko koga zanima, razen vas, staršev. Večina ljudi se pa samo pretvarja, da jih to zanima morebit zato, ker so vaši prijatelji in jih po vaše mora. Najhuje pa je, da starši velikokrat izkoriščajo svoje otroke za pozornost.
Take ljudi jaz odstranim.
Osebno se mi zdi povsem neprimerno objavljat fotke otrok po fb.
Znanci so normalni. Sem pa med fb prijatelje dodale neke bivše sošolke, ene dve obup: točno to, kar ti pišeš avtorica. Sem ju skenslala. Zanimivo pa, da nista dajali gor svojih fotk. Otroke pa ja.
Pred leti sem sprobala spoznavne portale: cel kup tipov objavlja gor svoje otroke. Ziher so otroci čisto blaženi, da so na f.fehtarskih portalih.
sem IT izvedenec že 50 let ☺
Marsikaj sem doživel, dojel v tem času ☺
Problem človeštva je: firbec in izpostavljanje ☺
Ko boste kritiki šli mimo brezveznih objav in vas objavljalci kretenizmov ne bodo zanimali … bo te panike itiotizma konec.
Ampak, kot je rekel A. einstain: človeška neumnost nima meja ♂
aja – avtorica: a dobro vlečeš in fu.kaš? – javi se mi
Točno zato se danes dogaja to kaj se dogaja. Ker ste ljudje totalni egoisti! Nimam pojma kaj tebe zdaj to boli kaj ljudje objavljajo. Brigaj se zase. Več kot učitno to niso tvoji prijatelji, ker drugače nebi tak govorila! Zbriši vse ljudi ki niso tvoji prijatelji, najvrjetneje jih tudi nimaš oziroma tiste ko maš jim ne pustiš do besede in dokler govorija ja si si dobra, ko pq enkrat rečejo glej jaz pa nisem takšnega mnenja pa narediš celo sceno!
Nananana555, 27.11.2020 ob 11:14
Zakaj je to potrebno, komu to koristi, zakaj moramo vsi vedeti, kdaj je vaš sonček prvič shodil, je prvič lulal v kahlo, poslinil vse naokoli? Koga to briga? Lepo,da je otrok napredoval in vse samo ni pa treba tako pretiravati s tem. To res redko koga zanima, razen vas, staršev. Večina ljudi se pa samo pretvarja, da jih to zanima morebit zato, ker so vaši prijatelji in jih po vaše mora. Najhuje pa je, da starši velikokrat izkoriščajo svoje otroke za pozornost.
Pa kaj te kurac briga.
Zase se brigaj baba zmešana
jaz take odstranim, 27.11.2020 ob 19:35
Take ljudi jaz odstranim.
Osebno se mi zdi povsem neprimerno objavljat fotke otrok po fb.
Znanci so normalni. Sem pa med fb prijatelje dodale neke bivše sošolke, ene dve obup: točno to, kar ti pišeš avtorica. Sem ju skenslala. Zanimivo pa, da nista dajali gor svojih fotk. Otroke pa ja.
Pred leti sem sprobala spoznavne portale: cel kup tipov objavlja gor svoje otroke. Ziher so otroci čisto blaženi, da so na f.fehtarskih portalih.
Iz katere jame si pa ti ušla?
Forum je zaprt za komentiranje.