Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek konstantno objavljanje otrok po socialnih omrežjih

konstantno objavljanje otrok po socialnih omrežjih

Zakaj je to potrebno, komu to koristi, zakaj moramo vsi vedeti, kdaj je vaš sonček prvič shodil, je prvič lulal v kahlo, poslinil vse naokoli? Koga to briga? Lepo,da je otrok napredoval in vse samo ni pa treba tako pretiravati s tem. To res redko koga zanima, razen vas, staršev. Večina ljudi se pa samo pretvarja, da jih to zanima morebit zato, ker so vaši prijatelji in jih po vaše mora. Najhuje pa je, da starši velikokrat izkoriščajo svoje otroke za pozornost.

Povej zakaj veš, da se to dogaja? Torej si popolnoma enaka kot oni.
Nimam teh medijev, prav zaradi takšnih dvoličnežev kot si ti. Vohljači.

brigaj se zase, konc zgodbe!

Meni je pa najbolj butasto ko objavljajo fotke svojih otrok, ampak obraz pa vedno z nečim zakrijejo. WTF???

Tvoje življenje ni veliko vredno, glede na to da se obremenjuješ stem, kaj kdo objavlja na facebooku.

po vaših odzivih sem vam kar orng prerezala krila. Jaz imam čist fajn življenje sam mislim,da je resnico tut treba povedati

Suha veja? Kaj se pa sliniš potem za prijateljico na fb, odstrani se iz prjateljstva, če ti gre v nos.

tudi s tem se strinjam. Samo po drugi strani pa gre za zaščito otrok

veš kaj niso vsem male spake največji cilj v življenju. Prav tako ne mamice ki zavidajo/te takšnim kot sem jaz! Pač ne maramo vsi otrok

Take ljudi jaz odstranim.
Osebno se mi zdi povsem neprimerno objavljat fotke otrok po fb.
Znanci so normalni. Sem pa med fb prijatelje dodale neke bivše sošolke, ene dve obup: točno to, kar ti pišeš avtorica. Sem ju skenslala. Zanimivo pa, da nista dajali gor svojih fotk. Otroke pa ja.

Pred leti sem sprobala spoznavne portale: cel kup tipov objavlja gor svoje otroke. Ziher so otroci čisto blaženi, da so na f.fehtarskih portalih.

Kaj pa potem gledaš profile teh mamic in njihove male spake? En razlog že mora biti, mar ne?

vsaj nekdo, ki razume o čem govorim.

sem IT izvedenec že 50 let ☺
Marsikaj sem doživel, dojel v tem času ☺
Problem človeštva je: firbec in izpostavljanje ☺
Ko boste kritiki šli mimo brezveznih objav in vas objavljalci kretenizmov ne bodo zanimali … bo te panike itiotizma konec.
Ampak, kot je rekel A. einstain: človeška neumnost nima meja ♂

aja – avtorica: a dobro vlečeš in fu.kaš? – javi se mi

Avtorca daj odgovori na moje zgoraj zakaj vohljaš za otroki.
Si on in si pedofil?

Veš kaj ne iščem nobenga da me bi pofukal. Kar najdi drugo

O kakšni zaščiti otrok govoriš?kamera je v vsaki trgovini.tudi pred vhodom.vsak lahko slika z nivojem kjerkoli je otrok

Jaz mislim, da vsak lahko dela kar zeli dokler neposredno ne skoduje oz negativno vpliva na zivljenje drugega. Ce pa vas neka stvar moti pa se mi zdi najbolje, da se ji ognete in ji ne posvecate prevec pozornosti, bo boljse tudi za vase zdravje 🙂

Priznam, da slike otrok kolegic lajkam samo zato, da ne bo zamer.

V resnici mi pa dol visi za njihove froce. In se mi zdi, da socialna omrežja niso ravno temu namenjena. Pametni starši ne objavlja(m)jo slik svojih otrok.

Že dlje časa opažem , da bi nekateri najraje videli , da bi drugi živeli vaša prepričanja. Naprimer takšno, kot ga opisuješ . Ljudje so različni in tu imaš ti problem. Še hujši so tisti, ki doprinašajo z besedami: A ti si celi dan na internetu?
Joj pejte brat knjige ne kontrolirat drugih .

ej nepof… kura…brigi se zase…je vidt v tvojih komentarjih kako bi vse na svetu dala za drugacno zivljenje kot ga mas, dvign zavaljeno rit pa nared neki ne pa srat po zivljenjih drugih!

Točno zato se danes dogaja to kaj se dogaja. Ker ste ljudje totalni egoisti! Nimam pojma kaj tebe zdaj to boli kaj ljudje objavljajo. Brigaj se zase. Več kot učitno to niso tvoji prijatelji, ker drugače nebi tak govorila! Zbriši vse ljudi ki niso tvoji prijatelji, najvrjetneje jih tudi nimaš oziroma tiste ko maš jim ne pustiš do besede in dokler govorija ja si si dobra, ko pq enkrat rečejo glej jaz pa nisem takšnega mnenja pa narediš celo sceno!

Kar govoriš je res, ne vem pa zakaj sploh gledaš po fb-ju, če te nič ne briga. A te zanima kaj drugega, pa te moti, da ti s fotkami otrok smetijo med objavami ali kaj.

Tudi jaz se sprasujem, komu koristi in zakaj se je potrebno ukvarjati s tujimi zivljenji?!

Nimas svojega lajfa?

Okna si ze pomila? Brisace oprane?

Odgovor na objavo uporabnika
Nananana555, 27.11.2020 ob 11:14

Zakaj je to potrebno, komu to koristi, zakaj moramo vsi vedeti, kdaj je vaš sonček prvič shodil, je prvič lulal v kahlo, poslinil vse naokoli? Koga to briga? Lepo,da je otrok napredoval in vse samo ni pa treba tako pretiravati s tem. To res redko koga zanima, razen vas, staršev. Večina ljudi se pa samo pretvarja, da jih to zanima morebit zato, ker so vaši prijatelji in jih po vaše mora. Najhuje pa je, da starši velikokrat izkoriščajo svoje otroke za pozornost.

Pa kaj te kurac briga.

Zase se brigaj baba zmešana

Odgovor na objavo uporabnika
jaz take odstranim, 27.11.2020 ob 19:35

Take ljudi jaz odstranim.
Osebno se mi zdi povsem neprimerno objavljat fotke otrok po fb.
Znanci so normalni. Sem pa med fb prijatelje dodale neke bivše sošolke, ene dve obup: točno to, kar ti pišeš avtorica. Sem ju skenslala. Zanimivo pa, da nista dajali gor svojih fotk. Otroke pa ja.

Pred leti sem sprobala spoznavne portale: cel kup tipov objavlja gor svoje otroke. Ziher so otroci čisto blaženi, da so na f.fehtarskih portalih.

Iz katere jame si pa ti ušla?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close