Konkretno o skypu….
Glede Skypa imam tkole ena vprašanja, pa nikjer ne zasledim odgovorov.
Če imaš ”chat”, da si pišeš, potem se ti pogovori avtomatsko shranijo, to vem.
Če pa govoriš prek mikrofona z nekom, pa me zanima, če je kakorkoli možno tudi tele pogovore shranit in pozneje poslušat?
In potem dalje… konkretna situacija: govoriš z nekom, nakar to osebo pokliče nekdo drug in potem tebe da na ”hold” (se mi zdi) in se pogovarja dalje s tisto drugo osebo… Tebi pa tule še vedno čas teče kot da se s tisto osebo še vedno pogovarjaš, čeprav se ne, ker govori z nekom drugim… Ok, kaj je možno, da tista oseba vseeno sliši tudi tebe, čeprav govori z nekom drugim? Ali pa da se ji tisti pogovor nekako shrani in ga pozneje posluša in sliši, kaj si še govoril (v tistem času, ko si kao mislil, da ”sej me ne sliši”, ker govori z drugim in ima mene na ”hold”).
Joj, takšna mala stvar, pa tolk zakomplicirana… še bolj pa lahko tole zakomplicira življenje…
Sam program ne shranjuje pogovorov, ki jih opraviš preko mikrofona/slušalk. Mogoče bi bila varianta z pomočjo dodatnega programa za beleženje, in shranjevanje zvoka. Eden izmed takšnih programov je recimo All Sound Recorder ali Advanced MP3 Sound Recorder.
Sicer tega še nisem poizkušal in bi bilo stvar še za preizkusit, ampak postopek bi bil pa sledeč: zaženeš program skype in program All Sound Recorder, na skype vzpostaviš glasovno zvezo in istočasno na programu All Sound Recorder klikneš tipko za beleženje zvoka. Na koncu pogovora je potem le še potrebno na All Sound Recorder kliknit tipko za zaustavitev snemanja zvoka in v tem programu ta zabeležen pogovor še shraniti. Teoretično bi moralo funkcionirati.
Forum je zaprt za komentiranje.